Az iDoki szerviz házhoz megy!

iDoki 2014.08.28. 18:34 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 2 558

Reméljük senki nem gondolta, hogy az iDoki kizárólag a szeptemberi szülinapi akciókkal ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját. Az Apple-szervizek körében eddig példa nélküli, csak nálunk elérhető szolgáltatás vehető igénybe 2014. szeptember 1-étől. Ettől a naptól fogva szerviztechnikusaink az általatok megjelölt helyszínre is kimennek, hogy ott végezzék el a szükséges javításokat. Ezt olyan műveletekre vehetik igénybe, amiket szervizeinkben azonnali javítás keretében végeznénk el.

iPhone és iPad esetében a következőket tudják elvégezni bárhol:

– Érintőüveg, LCD-panel cseréje
– Akkumulátor cseréje
– Szalagkábelek cseréje
– Burkolat javítás, cseréje
– Szoftveres problémák megoldása
– Kamera cseréje
– Hangszóró, csengőhangszóró, mikrofon cseréje
– Gombok javítása, cseréje

MacBook, MacBook Pro és Air esetében:
– Hardveres karbantartás
– Memóriabővítés (kivétel Air és Retina modellek)
– OptiBay beépítés (kivétel Air és Retina modellek)
– Merevlemez cseréje, bővítése
– Ventilátor cseréje
– HDD szalagkábel cseréje

iMac esetében:
– Modelltől függően memóriacsere, bővítés (részletekről érdeklődjetek)
– Minden típusnál szoftvertelepítés, újratelepítés

További részletek és díjszabás a honlapunkon elérhető. Az alapdíjból a születésnapi akció keretében szeptember 1. és 30. között 40 százalék kedvezményt adunk. Amennyiben a készülék javítása – egyéb felmerülő probléma, hiba miatt – a helyszínen nem kivitelezhető, azt technikus kollégánk az ügyfél kérésére központi szervizünkbe szállítja, további bevizsgálásra. A bevizsgálás során felmerülő hibákról a kollégáink e-mailben tájékoztatnak. A javítás elvégzését követően a készüléket futárszolgálattal juttatjuk el a megjelölt címre, s persze van lehetőség a technikus által történő kiszállításra is, amennyiben szükség van helyszíni beüzemelésre. A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban elérhetőségeinken tudtok tájékozódni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

iPhone, iPad és Mac Guru, minden szervizes ősatyja - Magasan képzett és több éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunkkal vállaljuk Apple termékek teljeskörű javítását, kedvező díjakkal. (http://www.i-doki.com)

A hozzászólások lezárva!