Hamarosan iPhone-nal is beindíthatunk egy Teslát

HusztiD 2014.08.23. 10:32 Apple, Egyéb, iPhone 4 hozzászólás 525

Mára már szinte mindenki hallott a Tesla Motors-ról, akik arról váltak híressé, hogy megtették az első érdemi lépéseket annak érdekében, hogy megváltoztassák az egész autópiacot, hiszen teljesen elektromos gépjárművekkel foglalkoznak. A legújabb hírek szerint ezentúl elegendő lesz egy iPhone is ahhoz, hogy beindítsunk egy ilyen autót.

Az elkövetkezendő hónapokon belül egy nagyon érdekes és hasznos firmware frissítést kap a Tesla Model S, ugyanis az Electrek szemfüles emberei észrevettek egy kis érdekességet: hamarosan egy iPhone-nal is beindíthatjuk a gépjárművet. Pontosan nem tudni, hogy mely készülékekkel tehetjük ezt meg, de feltehetően egy Touch ID-val rendelkező almás telefonra lesz szükségünk, amely a legújabb, nyolcadik iOS rendszer egyikét futtatja.

Sajnos a Tesla Model S egyelőre nagyon drága kocsinak számít magyar viszonylatban, így nem fognak emberek százai sorban állni érte annak ellenére sem, hogy az okostelefonjukkal is beindíthatják majd azt. Mindenesetre napi érdekességként nem árt tudni a dologról, hiszen mára már szó szerint szinte minden dolgot elintézhetünk a telefonunk segítségével.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. The Count - 2014.08.23. 12:42

  De jó. Nem tudtam mi hiányzik az életemből. Most rájöttem. Egy Tesla, és egy ilyen ájfon alkalmazás. Ezért nem tudok aludni…

 2. David - 2014.08.23. 20:23

  Nekünk meg a Te okos hozzászolásod hiányzott.

 3. Krisz i5 - 2014.08.23. 20:34

  De jó, most már nem az autókulcsért kell nyulnom, hanem a telefonomért, és pár tapicskolás után ugyanazt elérhetem, mint eddig.

 4. Lvgaben - 2014.08.23. 22:35

  Krisz, tenyleg nem tudsz nehany lepessel elorrebb gondolkodni, h mire is jo ez az egesz? Az biztos h nem te vagy a celkozonseg ;)

Szólj hozzá Te is!