Elérhető a Family Sharing opció az App Store-ban

HusztiD 2014.08.11. 16:20 Apple, Egyéb, iOS 3 hozzászólás 1 076

A két hónappal ezelőtt megrendezett WWDC-n számos újdonságot jelentettek be az Apple vezetői, amelyek az ősszel érkező iOS 8 és OS X 10.10 Yosemite-ban lesznek elérhetőek. Egyik ilyen hasznos funkció a Family Sharing volt, amelynek köszönhetően a családtagjainknak nem kell külön megvásárolni egy adott alkalmazást, ha azt már a családfő vagy valamelyik családtag megtette, így nem kell többször fizetni egy programért.

Úgy tűnik, hogy lassacskán megérkezik az iOS 8, hiszen az előző hét folyamán már az 5. bétaverzióját adták ki a nem sokára érkező mobil operációs rendszernek. Ezen felül a napokban megjelent mind az App Store-ban, mind a Mac App Store-ban a Family Sharing opció, ahol megtudhatjuk, hogy egy adott alkalmazásnál engedélyezve van-e az új funkció avagy sem. Ez azért jó, mert így már a fejlesztők is hatékonyabban tudnak dolgozni. A végleges kiadás sincs messze, hiszen az iOS 8 szeptember elejére akár el is érheti a GM szintet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Csapszi - 2014.08.12. 19:02

    Nekünk, a két szülőnek i5-ünk van, az egyértelmű, hogy IOS8 lesz rajtuk ,tudjuk is használni a családi ID-t. A gyerekek viszont örökölték a mi i4-einket. Akkor velük nem fogjuk tudni alkalmazni ezt a szolgáltatást?

  2. HunXPlayboy - 2014.08.12. 22:47

    Itt arról van szó hogy ahány telefon annyi ID. De a store beállításával fel tudsz venni embereket a családi körbe akik használhatják azt az appot amit te már megvettél

  3. Mr. Brain - 2014.08.13. 16:08

    Szerintem ez egy bölcs döntés volt az Apple részéről, egyben teljesen normálisnak tartom, hogy egy családon belül ne kelljen ugyanazért az app-ért kétszer, vagy akár többször is fizetni! (megj.: már előbb is jobb lett volna… :)

Szólj hozzá Te is!