Mavericks 10.9.5 béta és iTunes 11.3.1 update érkezett

Skarp 2014.08.08. 13:16 Apple, iTunes, OS X 0 db 437

Elsőként a már kanyarban levő OS X Mavericks 10.9.5 második bétája került ki ma. A 13F12 kódnevű build elérhető a Mac Developer Centerből és a Mac App Store Software Update szekciójából azoknak, akik a korábbi bétabuildet futtatják. Az Apple arra kéri a fejlesztőket és bétatesztereket, hogy különös figyelmet szenteljenek az USB-s, Smart Card-os, Safari-s és Thunderbolt-os funkciók tesztelésére és a grafikus megjelenítésre – tehát vélhetően ezeken a területeken bővült-javult az OS X.

Kijött a 11.3.1-as iTunes is Mac-re és Windows-ra egyaránt. A frissítés fókuszában a podcasting rendszer bugja áll: számos felhasználó tapasztalhatta azt az utóbbi időben, hogy a feliratkoztatott podcastok új adásait nem tölti a rendszer, és az epizódlisták böngészés közben sokszor nonreszponzívvá váltak. Ez utóbbi frissítés is elérhető már a Sofware Updateből. A következő nagy update, az iTunes 12 ősszel érkezhet a Yosemite-tal, egy kiadós dizájntweakkel megspékelve.

A fotósok is örülhetnek, Digital Raw Camera update is érkezett, olyan gépeknél javítva a kompatibilitást, mint a Nikon COOLPIX P340, a Nikon 1 V3, az Olympus OM-D E-M10, az Olympus STYLUS 1, a Panasonic LUMIX DMC-GH4, a Sony Alpha ILCE-7S, a Sony Alpha ILCE-5000, a Sony Alpha ILCE-6000, a Sony Alpha SLT-A77 II és a Sony Cyber-shot DSC-RX100 III.

Gondtalan updatelést kívánunk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!