Pár új információ az ősszel érkező Fleksy billentyűzetről

HusztiD 2014.07.24. 18:23 Apple, Egyéb, iOS 6 hozzászólás 1 375

A június elején bemutatott iOS 8 rengeteg újdonsággal érkezik majd idén ősszel. Egyik ilyen, hogy ezentúl harmadik fél által készített billentyűzeteket is használhatunk a rendszerben. A Fleksy azon fejlesztők egyike, akik elsőként adják majd ki a virtuális klaviatúrájukat, ha megjelenik az iOS 8. Androidon már elérhető, ősszel pedig magyar nyelvi támogatottsággal is megérkezik az Apple mobil rendszereire.

A fejlesztők nem is olyan régen új információkkal jelentkeztek. A billentyűzet jelenleg még kezdeti állapotban van, de hamarosan eléri a béta szintet. Ezen kívül elmondták, hogy a Fleksy alternatívája az iOS 8-cal együtt fog megérkezni, ugyanis szeretnék, ha elsők között érnék el a felhasználók az ő billentyűzetüket. Továbbá az is kiderült, hogy két változatban érkezik majd a szoftver: ingyenes és fizetős. A prémium felhasználók kapnak egyetlen témát, de a többiért már fizetniük kell. A csapat szerint azért lesz jó ez a megoldás, mert így bárki jobban testre szabhatja a különféle témákkal illetve funkciókkal a saját Fleksy klaviatúráját.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

 1. Mr. Brain - 2014.07.24. 19:25

  Én nem az ára miatt mondom, ha klassz kifizetem, de nem volna végre normálisabb, ha a 8-ban volna végre egy magyarul is tudó, rendes prediktív szövegbevitelt is támogató billentyűzet??? Miért van az, hogy az utóbbi időben csak kullogunk a nem IOS-es programok (akár az ingyenességet is nézve) után? :( Már “ezer éve” Mac-es vagyok, de néha azért csak-csak elgondolkozom, hogy miért is iPhone? Persze, mert iMac, MacAir és iPad …, de akkor is elgondolkodtató, hogy ideje volna – ha a “high-end”-nek tartjuk -, valami nagyon jót adni az iPhone-osoknak! :-/

 2. iPtom - 2014.07.24. 19:34

  Tudna valaki segíteni? Hogy tudom ezt használni billentyűzetemként? (ios 8 beta 4-em van fent jelenleg)

 3. Indy - 2014.07.24. 20:15

  1. Hogyan, illetve honnan tölthetem majd le a billentyűzeteket? Eddig pont az volt a jó hogy nem lehetett minden szart letölteni, ezért nem voltak vírusok. 2. Mi értelme? Itt van az alap billentyűzet, ami tökéletes! Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én a billenytűzetet használom és nem nézegetem hogy hú de jól néz ki. 3. Írtatok már ezer cikket erről a Fleksyről de még mindig nem sikerült megírni hogy ez miben több mint a gyári

 4. Patrik - 2014.07.24. 21:11

  De jol néz ki a 2. :O az első olyan mint az androidé. Első ránézésre. Nekem

 5. Laci - 2014.07.24. 23:25

  @Mr. Brain
  Én is így lettem vele kb 8-10 hónapja.
  Szépen “elkopott” a kényes Mac Air, lett helyette üzleti Hp elitbook, Macbook pro tudással. Bejött.
  Anyámnak adtam az ipademet, hogy majd veszek helyette újabbat, de halogattam, halogattam, végül rájöttem hogy az iphoneom helyettesíti. Nem vettem.
  A maverickes iMac- elkezdett szarakodni a nyomtatóval, azt vettem észre, hogy többet anyázok, mint dolgozok. Ment a levesbe…. Vettem helyette ugyanazt Hp-ből, érintő képernyővel, és még pénzem is maradt. Bejött. Az iphoneom még megvan, de ha szeptemberben nem állnak elő vmi ütössel, akkor megy ez is a levesbe…. Pedig pont 6 éve használok IOS-t.

 6. MacKo - 2014.07.26. 23:57

  Indy, egyetertek

Szólj hozzá Te is!