Három különböző méretben érkezhet az iWatch

HusztiD 2014.07.17. 10:22 Apple, Egyéb, iPad 2 hozzászólás 985

Az elmúlt hetek folyamán leginkább csak az Apple új telefonjáról, az iPhone 6-ról hallhattunk, hiszen jelenleg ezzel van tele az egész média. Ennek ellenére az előző héten már felmerült, hogy csak idén novemberben kezdődhet meg az okosóra sorozatgyártása, ám a legújabb pletykák ezen egy kicsit túlmutatnak.

A címből már kiderült a lényeg, melyet ismételten a tajvani Economic Daily News közölt le. Eddig a szóbeszédek két különböző méretű okosórát emlegettek, azonban a legújabb infók szerint egyenesen három modellt dob piacra az Apple. Lesz egy 1.6 és két darab 1.8 colos óra a terítéken. Ha hihetünk az értesüléseknek, akkor a két nagyobbik órából az egyik zafírüveget fog kapni a strapabírás jegyében, így az annak megfelelően drágább lesz valamennyivel. Ha igazak a hírek, akkor a harmadik negyedévben, tehát az elkövetkezendő 3 hónap folyamán bejelentik őket.

Ha mindez nem volna elég, akkor a forrás megjegyezte az állítólagos iPad Pro jöttét is, amely szintén a harmadik negyedévben fog megjelenni. A tablet elvileg már az új ujjlenyomat szenzort kapja meg, amelyet a TPK biztosít az Apple számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Veto - 2014.07.17. 12:56

    Ez egy kicsit már sok a pletykából…

  2. LALI - 2014.07.19. 10:06

    Hivatalos forrásoknak hiszek, ez nem az!

Szólj hozzá Te is!