Kiegészítő kell? Az iDokinál azt is megkapod!

Skarp 2014.07.14. 18:17 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 560

Sokan hiszik azt a név miatt, hogy az iDoki kizárólag Apple termékek szervizelésével foglalkozik, pedig ez nem teljesen így van. Jó ideje már, hogy különböző kiegészítőket is forgalmaznak, mind a Dorottya utcai, mind a Budagyöngye Bevásárlóközpontban található üzletben. A használt és új Apple készülékeken, MacBook-okon, iPhone-okon, iPad-eken kívül mindenféle nyalánkságot találhatunk az üzletekben, amire csak a hétköznapokban szükségünk lehet.

Laptoptáskák és -protektorok tekintetében széles a választék, számos gyártó termékei megtalálhatóak. A klasszikusabb táskák híveinek a Tucano, az STM és a Speck, a komoly ütésvédelem iránt érdeklődőknek a Thule, a szolíd védelmet keresőknek pedig a SwitchEasy termékeit javasolnánk megfontolásra. Ha tabletünk védelméről szeretnénk gondoskodni, azt a Moshi, a Thule, a Gecko, a Griffin, a Macally és a Muvit termékeiből választhatunk, míg telefonjaink megóvására az előbbieken felsoroltakon felül még rendelkezésre állnak az Ozaki, az Incase, az Olo, a Nike, a Valenta, a Case Mate, az UAG, a Spigen, a Joy és az OtterBox tokjai is.

Hangtechnikai megoldások tekintetében leginkább a JBL és a Harman/Kardon, illetve az Amethyst, a Marley, a Jabra dokkolóit, speakerphonejait, kihangosítóit, fejhallgatóit találhatjuk a boltokban. Ha autós tartóra van szükségünk, a Clingo vagy az ExoGear termékei is fellelhetőek. Stylusra van szükséged? Az Adonit tollai is rendelkezésre állnak. Amennyiben pedig hivatalos Apple kiegészítőkre lenne szükségünk, azokat is megtalálhatjuk: legyen a keresett tárgy Smart Case, Airport Express, gyári tok vagy bármilyen kábel, esetleg dokkoló.

Felsorolásunk természetesen a teljesség igénye nélkül készült, a forgalmazott márkák teljes listájáért és készletinformációkért érdemes felkeresni az iDoki üzleteit a Dorottya utca 9. szám alatt, illetve a Budagyöngyében.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!