Így működik menet közben a CarPlay a Hyundai Sonata-ban

HusztiD 2014.07.10. 17:00 Apple, iOS 2 hozzászólás 554

A tavalyi WWDC folyamán mutatta be az Apple az iOS 7-et, ahol kiderült, hogy egy későbbi frissítés alkalmával érkezik egy új funkció, a CarPlay. Az idén megjelent 7.1-gyes rendszer elhozta az ígéreteket, ezek után pedig több gyártó is bejelentette az iOS támogatottságú gépjárművét. Elsők között részt vett a Hyundai is, akiknek már teszt alá vetették a legújabb modelljét, a Sonata-t.

Az alábbi videóval a MotoManTV YouTube csatorna állt elő, akiknek alkalmuk volt kipróbálni az új gépjárművet. A 11 percesre sikerült anyagból sok minden kiderülhet, már abban az esetben, ha valakit érdekel maga az autó is. Akit viszont a CarPlay-nek a működése érdekel, az nyugodtan tekerjen bele a videóba, hiszen 3:50-től látható elsőnek. Ezek után a videó felénél és a vége előtt is szó esik, illetve bemutatnak egy-két érdemi funkciót is a szolgáltatásról. Ugyanakkor, mint kiderül a végén, az Apple új rendszere hihetetlenül kényelmes és ezentúl a minden egyes nap a használni fogja az új autótulaj, hiszen könnyen beleolvad a mindennapi élet használatába.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Asdasd - 2014.07.10. 21:04

    Ööö…. Oké! Egészségetekre! Nem azt mondom h nem hasznos funkció a CarPlay de egy valamire való autó amibe bluetooth van ezeket mar tudja, szóval szerintem ráfarag erre az Apple, mint az iPhone 5c-re. ;)

Szólj hozzá Te is!