Videón az állítólagos iPhone 6 zafírkijelzője

HusztiD 2014.07.08. 12:47 Apple, iPhone 6 hozzászólás 912

Az elmúlt hetek és hónapok folyamán már nagyon sok pletykát hallhattunk az Apple következő telefonjáról, az iPhone 6-ról. Talán az egyik legfelkapottabb téma ezt illetően a zafír, hiszen a vállalat korábban már erre utaló lépéseket tett meg, melyekből a média arra következtet, hogy zafírüveget kap majd az új telefon. Talán ez nem is csoda, hiszen az almások partnere, a GT Advanced több kemencét vásárolt be az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően évente akár 200 millió öt colos telefonra elegendő zafírt tudnak legyártani.

A legújabb videókkal ismételten a Sonny Dickson csapata állt elő. Az első, rövidebb videóban a kijelző flexibilitását mutatják be, melyből ugyan sok minden nem derült ki. A második meg inkább a kijelzőre terjed, ahol összehasonlítják azt egy iPhone 5S-sel, továbbá megmérik, hogy pontosan mekkora és legvégül bemutatják, hogy milyen lehet az egy átlagos tenyérben használva.

Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni róla, hogy az Apple tényleg fog-e zafírt használni vagy sem. Bizonyos pletykák szerint csak az 5.5 colos modell kapja meg ezt az extrát, viszont akadnak olyan szóbeszédek is, melyek szerint mindkét telefonban egyaránt benne lesznek. Hogy ez így lesz-e vagy sem, azt nem tudjuk, hiszen hivatalosan nem erősítették meg az almások, viszont 2 hónapon belül már kiderülhet, hiszen az eddigi információk szerint szeptemberben esélyes a következő telefon(ok) bejelentése, amely akár még ugyanebben a hónapban piacra is kerülhet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

  1. aggressor - 2014.07.08. 15:22

    zafírt úgy meghajtani? még az üveget sem lehet… ugyan már…

  2. Boxoló - 2014.07.08. 15:30

    Még jó hogy mindent megtesznek az almások alkatrész kiszivárgás érdekében…

  3. Ibrick - 2014.07.08. 19:02

    Engem nem érdekel, de ha zafirüveg lesz akkor azonnal viszem az idokiba és kicseréltetem gorillára:)))

  4. Diamond - 2014.07.08. 21:17

    Kamu kacat! Ha ez az lenne ami akkor a cikkben felvetett 4-5 kérdésre benne kene hoy legyen a válasz a srácok videojában. Gondolok itt arra hogy pl lemerik mekkora ez a kijelző méret. És már tudjuk is hogy 5.5 vagy 4.7 , illetve ha ne adj isten 4.7 akkor az is megválaszolva hogy kap e a kissebb Zafírt vagy sem. Esetleg alagyujtanak hogy megolvad-e, vagy valamivel le tesztelik hogy miből is van. Nyilván nem teszik mert akkor oda lenne a jóhirük szvsz.

  5. Fárr Vince - 2014.07.08. 23:05

    Ibrick
    Te beteg vagy :))

  6. Arabka - 2014.07.09. 14:48

    Szerintem itt sokan nem tudják, hogy mi is az a zafír üveg. Alig várom már hogy azt mondják hogy azzal jön ki az új Iphone mert az azt jelenti hogy az életbe nem fog megkarcolódni! Maximum ha valaki gyémántal vagy vidiával megy neki.

Szólj hozzá Te is!