Frissült a Parallels Access iOS és OSX alkalmazása

HusztiD 2014.06.18. 17:05 Apple, iPad, iPhone 0 db 530

Az elmúlt nap folyamán megérkezett a Parallels Access legújabb verziója, mely ígéretes újdonságokat hozott el nekünk. Aki nem ismerné magát a programot, annak röviden annyit érdemes róla tudnia, hogy segítségével létrehozhatunk virtuális gépeket, amire bármilyen operációs rendszert felrakhatunk. Talán ez az egyik legismertebb ilyen program a Mac felhasználók körében.

2.0-ás verzióban mind az iPad és iPhone tulajok sokkal könnyebben irányíthatják távolról a gépeiket. Az újdonságok között szerepel a mikrofon használata, ugyanis vannak alkalmazások, melyek ezt megigénylik. A képernyőfelbontást is beállíthatjuk ezentúl az iOS eszközeinkről, ha nem használjuk, akkor alvó állapotba tehetjük mostantól a gépet, továbbá bekerült a Facebook integráció és egy új adat böngésző, aminek a segítségével könnyen keresgélhetünk a dokumentumaink között.

A használathoz szükség van a Parallels Access programra mind a gépen és az iOS eszközön. Annak ellenére, hogy ingyenesen letölthető az alkalmazás, a fejlesztő csak két hetes próbaidőszakot biztosít a kedvcsináláshoz, ha tovább szeretnénk használni, akkor évi 19.99 dolláros előfizetői ár ellenében tehetjük azt meg.

Parallels Access (AppStore Link) Parallels Access
Fejlesztő: Parallels International GmbH

Besorolás: 4+4.70833

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!