Már júniusban elindulhat az új iPad Air alkatrészeinek gyártása

HusztiD 2014.06.12. 13:00 Apple, iPad 4 hozzászólás 495

Hogy ne csak az iPhone 6-ról szóljon a hírek nagy része, ideje, hogy említést tegyünk kicsit a következő iPad Air-ről is. Az ázsiai ETNews nagyon érdekes információkkal szolgált, melyek alapján elmondható, hogy már most nyáron megkezdődnek az alkatrészek gyártásai. Ha igazak a hírek, akkor a következő Air méltó utódja lesz a jelenleg piacon lévő testvérének, míg a következő Mini-ről egyelőre semmit sem tudunk.

A szóbeszéd alapján a tablet külleme illetve kijelzője marad a régi, így ezeket nem érinti a frissítés. Ami viszont szinte biztos, hogy az új Air már az iPhone 6-ból ismert 8 megapixeles kamerát kapja meg, amely hatalmas előrelépés lesz a mostani 5 megapixeleshez képest. Arról egyelőre nem tudni, hogy az új iPad-del is vehetünk fel slow-motion avagy timelapse videókat. Ha már szóba jött a kamera, akkor a forrás azt is állítja, hogy az elülső 1.2 megapixeles FaceTime lencsét egy 1.5 megapixeles váltja fel. Papíron ez ugyan nem mond sokat, de gyakorlatban majd egy fokkal jobb minőségű képeket készíthetünk, illetve videóhívásokat kezdeményezhetünk általa.

Amit még biztosan megkap a következő Air az nem más, mint az A8-as processzor, amely várhatóan az iPhone 6-ban fog elsőnek debütálni. Eddig nem sokat tudni róla, de a korábbi pletykáknak megfelelően nem csak sokkal gyorsabb, de fejletebb is lesz, hiszen általa nagyobb üzemidőt hozhatunk ki a tabletből a kicsi energiafogyasztásának köszönhetően. Az ázsiai forrás nem tért ki külön a Touch ID-re, de nagy a valószínűsége, hogy az őszi frissítés alkalmával mind az új iPad Air illetve Mini modellek megkapják az Apple ujjlenyomat olvasóját. Az új tabletek frissítése valamikor ősszel várható, továbbá kérdéses az iPad Pro idei debütálása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. csab2 - 2014.06.12. 16:09

  Valahol olvastam, hogy az iOS8-at felrakták iPad-re és a kamera megkapta a panoráma funkciót és úgy emlékszem mintha azt írták volna, hogy a timelapse funkciót is.

 2. Zoli - 2014.06.12. 16:39

  Ez csak tènyleg frissítès, nem több. Bàr ennyi idôn keresztül gyàrtani minden termèket, ami küllemèben nem vàltozik, ès mègis ilyen dràga! Èn is szeretem ezeket a dolgokat, van is minden, de az àràt sokallom. Kis kínai 100 darabot is legyàrt egyedileg, tized ennyièrt, nem pedig milliókat

 3. Ibrick - 2014.06.12. 18:22

  Erre mondjak nesze semmi fogd meg jooool :)

 4. Aaa - 2014.06.20. 01:57

  Sziasztok ipad air uveg repedt meg az akkor erinto uveg csere vagy van mas valasztas?

Szólj hozzá Te is!