Jövő héten frissülhet az iMac család

HusztiD 2014.06.11. 10:05 Apple, Mac 1 db 343

Az előző héten jött a hír, mely szerint Retinás iMac modellekre utaló jeleket találtak az OS X Yosemite bétájában, melynek hallatán elkezdődtek a találgatások. A legfrissebb hírekkel a MacG oldal szolgált, akik szerint a jövőhét folyamán érkeznek az új iMac modellek, ám a frissítés még mindig nem hozza el nekünk a régóta várt Retinás gépeket.

Az információk szerint ez egy kisebb update lesz, hiszen csak a processzor órajeleit emelik 100 MHz-zel. Ezen felül várhatjuk a Thunderbolt 2 szabvány megjelenését is, bár erről még megerősítés nem történt. Egyébként érdemes odafigyelni a francia oldalra, hiszen az idei MacBook Air frissítések előtt is pontosan megjósolták azoknak az érkezését, így remélhetően ezúttal sem szolgálnak téves információkkal. Hogy pontosan csak egy kisebb frissítés lesz-e, vagy ugyanúgy csökkentik az almások 100 dollárral a gépek árait azt nem tudni, de a MacG csapata úgy hiszi, hogy erre is van esély.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iFan - 2014.06.11. 18:26

    Most őszintén mire jók ezek a “apró update”- ek? Ha csinálnak valamit, csinálják rendesen. Ugyanaz, mint a MacBook Air-rel.

Szólj hozzá Te is!