Stevehez hasonlítja Dre-t a WSJ

Skarp 2014.06.08. 14:15 Apple, iTunes 1 db 217

Izgalmas és érdekes profilcikket jelentetett meg a Wall Street Journal a hip-hop és a fejhallgatóbiznisz moguljáról, Andre Youngról – ismertebb nevén Dr. Dre-ről. Az életszemléletébe, jellemébe és az Applenél betöltendő szerepébe betekintést nyújtó cikk itt olvasható. Sikeres rapper, a Death Row Records alapítója, a Beats Electronics társalapítója sokak szerint nem csak a zenei tapasztalatát kölcsönözheti az Applenek, de a cool faktort is visszaadhatja a legfiatalabbakkal  kissé kapcsolatát vesztett cégnek.

A cikk gerincét az adja, hogy sokak szerint Dre a végletekig perfekcionista, szűkszavú és nem érdeklik a mesterségesen felállított határidők – ez utóbbi konfliktusok forrása is lehet. Leggyakrabban használt reakciója a neki nem tetsző ötletek esetén: “ezt nem érzem”. Bár Jobs kissé plasztikusabban fejezte ki nemtetszését ezekben az esetekben, az attitűd, és a meggyőződés –  hogy a felhasználók nem tudják mit akarnak, amíg meg nem mutatják nekik – közös.

Ő és Iovine egyébként elvileg nem meghatározott pozícióban lesz a cégnél és Tim Cook nyilatkozatai alapján mind a hardverrel, mind a zenével kapcsolatos dolgokon dolgoznak majd, Phil Schiller és Eddy Cue alá tartozva.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. S - 2014.06.09. 22:03

    Érdekes gondolat!

Szólj hozzá Te is!