What will your verse be? – a legújabb Apple reklámok

HusztiD 2014.05.27. 12:31 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 581

Egy pár napja már megjelent a legújabb Bentley reklám, melyet egy iPhone 5S-sel vettek fel, majd egy iPad Air-rel vágtak össze, megmutatva, hogy mennyire multifunkcionálisan lehet ezeket az eszközöket használni. Az elmúlt napok folyamán pedig az Apple adta ki ismételten az újabb remekre sikeredett videóját, melyben ismételten az iPad sokoldalúságát prezentálják. A “What will your verse be?“-re keresztelt sorozathoz felbukkant két újabb videó a YouTube-on, de külön erre a célra csináltak egy aloldalt, ahol megismerhetünk egy pár különleges személyiséget, akik az almás tablettel a hónuk alatt vágnak neki a világnak, vagy éppen annak segítségével alkotják meg életük művét.

Ti mire használjátok leginkább a tabletet?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Ibrick - 2014.05.27. 12:59

    Szórakozásra: zene hallgatás egy Bose SoundLink Minivel. (Nagyon állat, ha még nem hallottad próbáld ki. Új értelmet kap a zene általa)
    Újságot olvasok, levelezésemet ezen olvasom, stream filmeket nézek, játszok, olvasom az alkalmazásotokat (gratula nekem tetszik)

  2. Hami - 2014.05.27. 16:32

    Mindent elintézek rajta. Az asztali gépem és a laptopom szinte nem is használom

  3. 007 - 2014.05.27. 18:15

    @Ibrick SoundLink Mini hadrendben van nálunk is, tényleg zseniális! De, hogy nehogy unatkoztal, van egy JBL OnBeat Micro-m is :D

Szólj hozzá Te is!