Gőzerővel dolgozik az egészségi és fitnesz szint kapcsán az Apple

HusztiD 2014.05.07. 10:36 Apple, Egyéb 5 hozzászólás 341

Idén már nagyon megszaporodtak az iWatch és a Healthbook körüli pletykák, ugyanis nem egyszer beszámoltunk róluk, szinte heti rendszerességgel. Először jött a hír, hogy egy híres tisztifőorvos erősíti az Apple csapatát, azonban utána jöttek a különféle iOS 8 pletykák, melyek szerint abban debütál a Healthbook, majd egy fontos kelléke lesz az annak és az állítólagos okosórának.

Átlagember egyelőre nem tud konkrétat a dolgokról, csupán találgatni lehet. Viszont a tények, azok előttünk vannak, ugyanis a legfrissebb értesülések szerint az almások több olyan emberre is szert tettek, akik korábban az egészségügy valamely részén dolgoztak. Vannak orvosok, illetve olyanok is, akik különféle fitnesz kiegészítők megalkotásában jártasak, mely az egészségügyi állapotunk felméréséhez kapcsolódik. Hogy pontosan mire kell ez a temérdek ember az Applenek az kérdéses, de a forrás szerint a kaliforniaiak megpróbálnak egy olyan programot, esetlegesen egy olyan új piacra belépni, ahol minden szinten megelőzik a konkurenseket, hiszen megpróbálnak egyedülállóak lenni.

Ti mit gondoltok a témával kapcsolatosan? Tényleg nagyot fog durranni, ha egyszer az Apple bejelenti az iWatch-csot és annak képességeit?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. Tomi - 2014.05.07. 12:22

  Nem hiszem hogy jobb lesz a samsung gear nel vagy a gear fitt nel amit lehetett azt bele tettek es szinte senkit nem erdekel! Nem hiszem hogy nagydurranas lesz. Akinek szuksege van okos orara vagy fittnes orara az mar meg vette!

 2. strucc007 - 2014.05.07. 14:53

  Szerintem ez ár függő lesz. 1000 USD/EUR körül ez tuti bukta lesz, de kb 100-200 USD/EUR környékén tényleg slágertermék lehet, már ha tényleg jó lesz.
  Nem is kell h legyen rajta display, inkább legyen vékony, és észrevétlen a csuklón, és minden információt a teló jelenítsen meg, mert az órán levő display csak szívná az akkut. Mondjuk nemtom elképzelni, h fogja a vércukrot mérni szúrás nélkül, de ha jó lesz, még a végén én is beruházok rá :) a jelenleg kapható eszközök túl nagyok, és túl sokat fogyasztanak ahhoz, h érdekeljenek.

 3. Ibrick - 2014.05.07. 15:23

  Hatalmas innováció lenne, ha a vércukorszintet, kardiológiai adatokat, különböző egészségügyi adatokat közölne, mert jelenleg ilyen nincs a piacon. Minden 5. ember cukorbeteg. Nekik pl ez áldás lenne.
  Ha csak fitnesz karperec akkor kuka. Tényleg nem kell nagy kijelző csak alap megjelenítő, akár monokrom is lehetne, hisz a szenzorok a lényegesek a megjenitésre meg ott van az iPhone. Hajrá Apple!

 4. Hami - 2014.05.07. 17:30

  En varom az apple orát. Nem erdekel a gear ora. Nem azert van iphone és ipadem hogy galaxy gear oraban gondolkodjak

 5. LiEuTeNaNt - 2014.05.07. 20:06

  A vércukorszint-mérő tényleg nagy dobás lenne, viszont minden másra ott a JawBone szerintem. Ha hasonló árban jön ki az iWatch, és nem csak jövőre lesz nálunk kapható, akkor azt választom, egyébként beszerzek egy upto24 JawBone-t.

Szólj hozzá Te is!