Az Apple hivatalosan beszállt az óra és ékszer piacra

HusztiD 2014.04.24. 16:02 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 591

Még a tavalyi év folyamán fogott hozzá az Apple, hogy több országban is levédesse az iWatch kifejezést, hiszen egy nagy dobásra készülnek, amelyről egyelőre még csak pletykákat tudunk. A mostani információk szerint pedig a vállalat hivatalosan is növelte a védjegyeinek számát, hiszen ezentúl már akár az órák és ékszerek piacán is találkozhatunk almás termékekkel.

A nemzetközi megállapodás arról szól, hogy az Apple új védjegyei 45 különféle osztályba sorolhatóak. A szóban forgó védések egyébként az úgynevezett Class 14-es kategóriára terjednek ki, amelyek különféle fémeket illetve drágaköveket jelentenek, illetve olyan produktumokat foglal magában, amelyek ezek felhasználásával készülnek. Egyebek mellett nem ismeretlen a kaliforniaiak számára a Clas 14-es osztály, ugyanis a tavalyi év végén védették ezt le Ecuadorban majd ezek után következett Mexikó, Norvégia és az Egyesült Királyság.

Hogy mire készül pontosan az Apple, azt nem tudni, viszont egyre több jelet adnak az iWatch felé, amely az előrejelzések alapján akár már az idei évben megjelenhet. Hogy ez ténylegesen hogy fog megvalósulni az kérdéses, de az elkövetkezendő pár hónap eléggé eseménydúsnak ígérkezik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. iPtom - 2014.04.24. 16:27

    Na végre, számomra örömhír :D
    Ha 50-80 ezer között lesz az iWatch akkor nagy eséllyel beruházok egyre, bár ezt kétlem az iKészülékek árazásait elnézve..

  2. iDani - 2014.04.24. 18:28

    Egyetértek veled iPotom.

  3. iDani - 2014.04.24. 22:17

    O nélkül :)

Szólj hozzá Te is!