A Windows Phone 8.1-es updateje már támogatja a Passbookot

Skarp 2014.04.17. 19:00 Apple, iOS, Programok 1 db 567

A WPCentral posztolt arról, hogy a mostanság aktuális 8.1-es WP update-tel érkezik Cortana és a notification center mellé a Passbook támogatás is, aminek segítségével az iOS app kuponjai, jegyei, beszállókártyái feltölthetőekké válnak a Microsoft Wallet appjába. Míg a Microsoft Wallet képes lesz a különböző kuponok és hűségkártyák amúgy Passbook verzióinak kezelésére, az továbbra sem teljesen tiszta, hogy mi történik a színfalak mögött.

Az MS úgy tűnik lehetővé teszi a Passbook fileok letöltését és WP-kompatibilis formátumba konvertálását, de az szinte biztos, hogy az Apple a változásokat pushban frissítő rendszeréhez nem lesz hozzáférésük, így rögtön kis hátrányba is kerül az új termék, bár az erőfeszítés mindenképpen értékelendő. Van némi zavarodottság a szaksajtóban azzal kapcsolatosan, hogy akkor ez most hivatalos Passbook support, vagy valami egészen más, de nem sokára egészen biztos megtuduhatunk még pár további részletet is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. -dj- - 2014.07.28. 09:22

    Csak zárójeles megjegyzés:
    ha valaki cikket ír, amit mondjuk 5-nél többen olvashatnak, akkor érdemes a helyesírási szabályoknak kicsit utána nézni.
    Főcímben!!: updateje helyesen: update-je
    szövegben: fileok helyesen: file-ok, vagy fájlok

    Persze van elírás is: megtuduhatunk

Szólj hozzá Te is!