A Samsung szeretné, ha a Google végezné el helyettük a piszkos munkát

HusztiD 2014.04.16. 14:00 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 4 hozzászólás 465

Elég sokat hallhatunk mostanában a Dél-koreai és az amerikai vállalatról, hiszen most nem is olyan régen ért véget egy újabb tárgyalás, melyben nem sikerült a feleknek megegyezniük. Legutóbb például még az is kiderült, hogy a Samsung tétlenkedése jól jöhet a tárgyalások során ám most úgy néz ki, hogy a rivális szeretné, ha a Google-ös arcok végeznék el helyettük az úgynevezett piszkos munkát.

Mint azt már tudhatjuk, a koreaiak nagy előszeretettel fikázzák a reklámjaikban az Apple készülékeit, hogy ezáltal az ő termékeiket vegyék meg az emberek. A mostani cikkünk ehhez kapcsolódik leginkább, ugyanis a Samsung Telecommunications America vezérigazgatója, Dale Sohn egy szép, kerek e-mailt írt a marketinges főnöküknek. A levélben az állt, hogy a Samsung képtelen közvetlenül harcba szállni az Apple-lel a marketing terén, mert ők jobbak. Ha ez továbbra is így folytatódik, akkor jó lenne, ha megkérnék a Google-t, hogy kampányoljanak a kaliforniaiak ellen, hogy mennyivel több olyan Androidos telefon lesz a Q4-es időszakban, amely sokkal jobb lesz az iPhone-nál.

Dale-nek nem ez volt az első ilyen levele, ugyanis az iPhone 5 megjelenése előtt 3 hónappal is írt egy hasonló mailt. 2012 júniusában azt közölte, hogy az iPhone 5 megjelenésével egy cunami fog végigsöpörni a piacon vélhetően szeptember-október környékén. A vezérigazgató (JK Shin) parancsára elő kell állniuk egy olyan tervvel, melynek segítségével megelőzhetik ezt a katasztrófát, különben az nem tesz jót az üzletüknek az amerikaiak új készüléke.

Úgy fest a helyzet, hogy a Samsung megint hasonló helyzetre számít, ami miatt szeretné, ha a Google jobban besegítene nekik a markegint terén. Ez nem is csoda, hiszen a nemrég megjelent Galaxy S5-ös modelljük nem hozta azt az áttörést, amire számítottak. Nem is olyan régen még mi is beszámoltunk, hogy az iPhone 5S-ben lévő ujjlenyomat-olvasó sokkalta jobb, mint a több, mint fél évvel később megjelent riválisé.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. iMarc - 2014.04.16. 16:47

  Meg véletlen se azért kampányoljanak, hogy mennyire jó Galaxyjuk (mert ezt ők sem hiszik el), hanem a másik portékáját okádják.
  Ez szánalmas!

 2. Yeti - 2014.04.17. 06:52

  Akar az Apple

 3. Laca83 - 2014.04.17. 21:39

  Yeti! Te egy madár vagy!! Azután alkossál véleményt, miután használtál iPhone-t!! Nem arra gondolok, hogy elkérsz egyet 2 percre, hanem arra, hogy pár hónapig azt használod! Akkor rá fogsz jönni, hogy tényleg madár vagy, mert be ismered a baromságodat!!! És úgy mondom ezt, hogy használtam androidot is, sajnos!!!

 4. iCSUBi - 2014.04.19. 22:33

  Én használok androidot és iOs t is. Egy iPod és egy régi Sony Ericsson. Nincs vele gond, megteszi amit kell, de mindent az iPodon csinálok :D

Szólj hozzá Te is!