Az iCloud okoz kalamajkát az új Jason Segel vígjátékban

Skarp 2014.04.03. 11:11 Apple, Egyéb 1 db 1 331

A Sex Tape c. filmben, amit a tengeren túlon július 25-én mutatnak be a mozikban, a How I Met Your Mother Marshalljaként elhíresült Jason Segel és Cameron Diaz által alakított szereplőket az Apple-ökoszisztéma sodorja bajba. A sztori szerint a laposodó kapcsolatot némi házivideózással próbálják feldobni, azonban a három órás aktusról készült iPad-es videó hogy, hogy nem az iCloudon köt ki, ahonnét felkerül egy csomó egyéb eszközre, amiket a házaspár ajándékba osztogatott szét karácsonykor.

Bár a trailer egyik kulcsmondatával, miszerint “senki sem érti a felhőt, az egy kib**zott rejtély”, egyetértünk (nagyon kevesek értik akár csak az alapvető működését is, pedig abszolút nem komplikált) mégis ki az a hülye, aki az ajándék iPadeket a saját Apple ID-jára aktiválja be? Persze, nem rugózunk ezen sokat, hiszen egyrészről minden hasonló film némi túlzásból indul ki, másrészről pedig a trailer alapján még akár egészen jó is lehet. Az, hogy itthon mikor kerül a mozikba, nem tudni. Az ún. red band, azaz korhatáros trailert itt nézhetitek meg:

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Carlo - 2014.04.03. 16:23

    A sony által támogatott film. Én vettem csak észre? Lehet, hogy ez valami negatív kampány tőlük. A sok hülye meg el is fogja hinni.

Szólj hozzá Te is!