22%-kal nőtt a Pegatron bevétele

HusztiD 2014.03.26. 09:04 Apple, iPad, iPhone 0 db 253

Akinek nem lenne ismerős a gyártó neve, annak elég csak, ha annyit mondunk, hogy az iPhone 5C és iPad Mini gyártására szakosodtak, ugyanakkor egy korábbi pletyka alapján ők állíthatják részben elő az iPhone 6-ot. Az Apple fő partnere évek óta a Foxconn, akik leginkább az iPhone összeszerelésben jeleskedtek, de az új telefonok és tabletek megjelenésével a kaliforniai vállalat nyitott más gyártók felé is, mint például a Pegatron.

A hétfői jelentésekből kiderült, hogy a kínai gyártó bevétele 22%-kal nőtt az elmúlt időszakban, amelyet az Apple megrendeléseinek tudhat be a cég, ugyanis itt gyártották le az iPhone 5C illetve iPad Mini modellek javát. Korábban egyébként említettük, hogy 2 millió színes iPhone porosodhat a gyártónál, ha igazak a pletykák. Mellesleg a Pegatron összes megrendelésének a 40%-át az Apple teszi ki, ami teljes egészében meglátszik a konferencián napvilágra hozott eredményekből.

A szóbeszédek alapján a Pegatron és a Foxconn a jövőben nagyobb szerepet játszhat az Apple megrendelései terén, ugyanis az állítólagos információk szerint a két cég között fognak eloszlani az új iPhone 6 megrendelései. Hogy ez ténylegesen is mennyire mond ellent a napokban közölt információkkal, melyek szerint lassacskán Amerikába viszik át a gyártást, azt nem tudni, hiszen ezeket a híreket érdemes erős pletykaként kezelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!