Megújult az iHungary alkalmazás

Skarp 2014.03.18. 16:37 iPhone 7 hozzászólás 883

Csendben jött ki a frissítés pár napja, sokan már bizonyára frissítettétek is, de az Update All gombot favorizálók kedvéért ebben a posztban kicsit kibontjuk, mik is az újítások az új verzióban. Aki nem tudná, hogy mi is ez az alkalmazás: az iPhoneHungary híreit, tesztjeit és az iDoki szervizinformációit, ajánlatait egyből iOS készülékeitekre továbbító app. A folyamatosan épülő-szépülő iHungary alkalmazásunk 2.0.1-es verziójában alapvetően négy fontos változásra figyelhetünk fel.

1. A Boltkereső funkciót kivettük az appból, helyette az iDoki webshopja került a felszabadult helyre, ahol új vagy jó állapotú használt Apple eszközök ajánlatait lelhetitek. Nemsokára pedig egy teljes áruház fog megjelenni, ahol ezeken a készülékeken felül Apple tartozékok hatalmas választékát fogjátok találni.

2. Hogy a közösségi felületeken való megosztást könnyebbé tegyük, a bejegyzések alá kis share ikonok kerültek, így könnyebben és gyorsabban csiripelhetitek Twitterre, likeolhatjátok Facebookra vagy pluszolhatjátok Google+-ra cikkeinket.

3. Az utóbbi időszakban tapasztalható push probléma már a múlté, ráadásul mostantól kétféle beállítási lehetőségetek van a notifikációkkal kapcsolatosan. Az egyik esetben csak a breaking news kategóriájú, általunk fontosnak ítélt hírekről kapjátok a figyelmeztetést, míg a másikban minden hírről. A beállítási felület az Egyéb tabon a Push beállítások menüpontban található. Értelemszerűen az előbbit a “Csak a fontos hírek”, míg utóbbit a “Minden hír” beállítás kipipálásával, majd a Rendben gombbal nyugtázva állíthatjátok be.

4. Módosult az iDoki tab is, bekerült a munkalap lekérdezés, ami ugyanúgy működik, mint az iDoki oldalán megjelent menüpont. A szervizben hagyott készülékeitek javítása során kapott munkalap azonosítóját bepötyögve up-to-date információkhoz juthattok a szervizelés státuszát illetően, megkímélve magatokat a telefonálgatás és emailezgetés fáradalmaitól. A leggyakoribb javítások árait listáját, illetve a hívás és üzenetküldés funkciót és a szervizek elérhetőségeit továbbra is elérhetitek a tabról.

Ezeken felül egy aprónak tűnő, de hasznos kényelmi elem is beépítésre került. Ha cikkeinkre kattintva a végére értél az oldalnak, azt tovább húzva automatikusan visszadob a főoldalra, a többi hírhez.

Ha esetleg még nem töltötted le az alkalmazást, itt megteheted:

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

7 hozzászólás

 1. Motyon - 2014.03.18. 16:48

  LOL, ennél drágább boltot még nem láttam :DDDD

 2. Wiilmos - 2014.03.18. 16:49

  Gratulalok a programozoknak, es a designereknek, szep munka, de egy annyiba belekotnek, hogy a Boltkereso funkcio volta az egyik leghasznosabb (es kenyelmesebb) resze az appnak. En mindenkeppen arra szavazok hogy tegyetek vissza, mert megeri.

 3. strucc007 - 2014.03.18. 17:04

  Egy dolog hiányzik már csak, az pedig az unpush :) ha elolvasom a híreket a telómról, ne jelezzen új olvasatlan hírt az iPad-en az ikon felett.

 4. HorvY - 2014.03.18. 18:10

  Bolt kereső hiányzik….
  A webshop árakon be..arok… :)))

 5. Motyon - 2014.03.18. 23:26

  Az elég szar valóban hogy mindig jelez, de a beállításokban kivettem, azóta nyugi van.

 6. Zozii - 2014.03.19. 20:09

  Másnak is diavetites forgatásnál és scrollozásnál? Ipad mini 7.1

 7. Lkr - 2014.06.22. 15:17

  En kulfoldi appstorebol szedtem le anno (sk) az alkalmazast es meg mai napig nemtudom frissiteni. Miert? (nem jelzi, hogy frissites elerheto lenne…)

Szólj hozzá Te is!