Végre javítják a 2013-as MacBook Airek sleep hibáját

Skarp 2014.02.19. 12:26 Apple, OS X 3 hozzászólás 564
Végre javítják a 2013-as MacBook Airek sleep hibáját

A cupertinoi boszorkánykonyhában már a gázon van az új update, ami javítja a tavalyi évben gyártott 11 és 13 colos MacBook Airek hibáját, ami bizonyos esetekben az alvó módból való ébresztéskor a rendszer összeomlását okozta. Az Apple közösségi support fórumain számos threadet szenteltek a problémakörnek, mivel sok user arról számolt be, hogy gépe ébresztésekor MacBookja megmakkant, lefagyott vagy egyszerűen csak nem mozdult a fekete képernyőről, a problémát pedig csak restarttal tudta megoldani. A hiba a Maverickset használókat érintette és előidézéséhez a sleep modeba kapcsolás után 1-2 másodpercen belül a touchpadhoz vagy a billentyűzethez kellett érni. A drótot leadó forrás azt is elmondta, hogy a jelenséget a nyitást érzékelő szenzor bugja okozza, s mivel korábban nem tudták, hogy a dolog eredete szoftveres vagy hardveres, számos gépet visszavettek vagy kicseréltek a panaszkodó ügyfeleknek. Az Apple Support illetékesei is megerősítették, hogy a hiba megoldását a 10.9.2-es Mavericks update fogja tartalmazni.

Ha végre kijön.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Építész - 2014.02.19. 15:56

  Ez a hiba tényleg csak akkor jött ki, ha azonnal nyomunk valamit. Ez simán kikerülhető volt, ha várunk 5 mp-et.
  De az nem baj ha javítják, mert elég gázos hiba.
  Egyébként elég sok ez a sleep-pel kapcsolatos hiba. Remélem az USB nem felébredése is javítva lesz, mert az is elég misztikus hiba. Bizonyos portokban megy másikban nem. Ső géphez is köthető.
  Ez a sleep nem megy az almának valamiért. Bár hasonló gondok Ubuntun is vannak. Idáig a spleep normálisan sajna csak a Win7-en ment.

 2. chris - 2014.02.20. 15:05

  sokkal jobb lenne ha a wifi hibat javitanak az sokkal idegesitobb szerintem.

 3. Pete - 2014.02.20. 19:10

  Apple cuccom van es valszeg mindig is az lesz,de mar boki a csorom,hogy ide mert nem irnak az allandoan samsungot kritizalok?

Szólj hozzá Te is!