A Koch Media felvásárolta a Fishlabs Entertainment-et

Helme 2013.12.24. 16:24 Apple, Játékok 0 db 205

A Koch Media gyorsított ütemben felvásárolta a német Fishlabs Entertainment céget nemrégiben. Talán páran emlékeztek arra, hogy a Fishlabs készítette többek között a népszerű és tényleg élvezetes “Galaxy on Fire” játékot, illetve az Abyys motort. A Koch Média most bekebelezte a kis csapatot. A fúzió nem titkolt célja az, hogy a mobilos játékpiacon komoly szereplő legyen a Koch Media.

A Koch Media számára a mobilos piac stratégiailag fontos. Az emberek bárhol és bármikor játszhatnak ezeken az eszközökön. Akár otthon, akár útközben. A know- how és a márkák, amelyek Fishlabs tulajdonában állnak, megteremtik azt, hogy megfelelő szakértelemmel rendelkezzünk ezen az izgalmas területen hosszútávon – nyilatkozta Dr. Klemens Kundratitz, a Koch Media ügyvezető igazgatója.

Vélhetően sokak azt se tudják, hogy pontosan a Koch Media mit csinált eddig. Pedig van néhány igazán ütős projektjük, melyekről biztos hallottatok. Igaz más néven adták ki. A Dead Island, a Saints Row IV és a Metro: Last Light igazi modern kori kultuszjátékok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!