Október végén érkezhetnek az új MacBook Pro modellek

Dan 2013.10.17. 20:06 Apple, Mac, Pletykák 3 hozzászólás 733

Ugyan az Apple hivatalosan csak pár napja küldte ki a meghívókat jövő heti október 22-én tartandó iPad-es médiaeseményére, nem hivatalos források azonban már azt is tudni vélik mikor lesznek kaphatók az újonnan bemutatott termékek.

A francia MacG oldal megbízható forrásokból értesült információkra hivatkozva azt írja, már napra pontosan tudni, hogy mikor kerülnek a boltok polcaira az Apple jövő héten bemutatkozó újabb generációs termékei. Ezen információk szerint október 24. és 25. között valószínűsítik az új Haswell processzorokkal bélelt MacBook Pro-k megjelenését, míg az új táblagépekét néhány nappal későbbre, október 30. (szerda) vagy 31.-ére (csütörtök).

A lap azonban forrásaitól függetlenül kételkedik az új iPad-ek megjelenési idejét illetően , hiszen az elmúlt évek szokásait figyelembe véve, rendre mindig pénteken váltak elérhetővé az újonnan bemutatott táblagépek, így feltételezhetően most sem lesz másképp.

Ha már pedig megjelenési dátumokról van szó, a francia blog az év eleji WWDC konferencián bemutatott Mac Pro megjelenését november 15-re jósolja.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

3 hozzászólás

  1. László - 2013.10.17. 20:50

    Azt lehet tudni, hogy Magyarországon is ekkor lesznek-e elérhetők az új készülékek? Pontosabban az iPadnál érdekelne. Előre is köszi a válaszadoknak.

  2. Orsos vinetuuuu - 2013.10.17. 21:24

    Legyszi írjatok az új iPad-rol ha lehet.
    Mik lesznek benne, újdonság stb

Szólj hozzá Te is!