A Touch ID lehet a következő iPad-ek egyik újdonsága

Dan 2013.10.04. 20:24 Apple, iPad, Pletykák 6 hozzászólás 960

Egyre több kép, videó és pletyka lát napvilágot az Apple hamarosan bemutatkozó újabb generációs táblagépeiről. A legfrissebb kézzel fogható információk szerint jó eséllyel számíthatunk az iPhone 5S egyik népszerű újdonságára is.

Megszokhattuk már, hogy az újabb termékek bejelentése előtt számos pletyka, kép és megannyi nem hivatalos információ lepi el az internet végeláthatatlan mezejét, s most sincs ez másképp. Újabb kézzel fogható bízonyítékok arra engednek következtetni, hogy az iPhone 5S egyik népszerű tulajdonságát sem kell majd feltétlenül hanyagolniuk az Apple újabb táblagépeire váróknak.

A 9to5mac hívja fel figyelmet az Unbox Therapy nevű Youtube-csatorna egyik videójára, melynek résztvevője az iPhone 5S Touch ID szenzorjának (home) gombját próbálja belenyomkodni az új iPad-ek elülső paneljébe, ami meglepő mód teljes mértékben beleillik.

Joggal vetődik fel tehát a kérdés, hogy valóban az ujjlenyomat-olvasó lesz-e az új iPad-ek egyik vívmánya. A 9to5mac érvei szerint aligha, hiszen az újabb generációs iPhone-ok közül is csak a zászlóshajó kapta meg a vállalat eme újdonságát, a szenzor gyártásához használt zafír kristályokból pedig vélhetően fogytán vannak a készletek, arról nem is beszélve, hogy a videóban valóban az újabb generációs táblagéphez tartozó alkatrészek láthatók-e egyáltalán.

Ti mit gondoltok, az új iPad-ek valóban megkapják az ujjlenyomat-olvasót?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

6 hozzászólás

 1. Orsos vinetuuuu - 2013.10.04. 21:22

  Elmondom én nektek mi lesz az uj ipadben:
  – A7 proci
  – M7 grafikus chip
  – Ujjlenyomat olvasós home gomb
  – könnyebb lesz és vékonyabb
  – kisebb lesz, de marad a régi retinás kijelző

 2. iMarc - 2013.10.04. 23:54

  Orsos vinetuuuu!
  Én csípőből dobom neked a pontot. Az iPad az Apple egyik húzómterméke. Itt nem fog kapura rúgni a legújabb fejlesztések nélkül!!!
  Szal amit írtál az sztem úgy igaz. Talán a procinál vitába szállnék, mert én egy A7X-et sejtek a sztoriban, de talán ezen nem veszünk össze :)

 3. Dénes - 2013.10.05. 12:10

  Ez az uj home gomb dizajn szerintem mocsok mod ocsmany. iPhoneokban is kurva ronda. Tudom nem ez a lenyeg, de na…

  Remelem az iPad minik megkapjak a retinat vegre.

 4. R.A.J. - 2013.10.05. 23:22

  2013.10.23.

 5. R.A.J. - 2013.10.05. 23:37

  Én nagyon gondolkodok az iPad 4 és az 5 között. Szerintem is az iPhone 5s újdonságait kapja és én éppen ezért tartok egy kicsit az új iPad-től. Ma beszélgettem egy APR-es ismerősömmel aki azt mondta, hogy ne tartsak attól, hogy “teszt pilóta” leszek az új iPad-el, hiszen az 5. generációra már egy totál kiforrott terméket kapok. Csak, hogy ez nem teljesen igaz. Az iPad 4 az egy valóban kiforrott termék, hiszen 2010 óta alig változott valamit a kinézete és így a méretei is. Folyamatosan kapta az erősebb procikat, több memóriát és jobb kijelzőt. Az iPad 5 szerintem éppen, hogy egy újdonság lesz az új készülékházzal, amibe bele kell gyömöszölni egy méretes akkut, a Touch ID-vel, amiről még szinte semmi tapasztalatunk nincs, az M7 procival, amiről már lehet olvasni apróbb bakikat stb. Mindenképpen kivárom az új generációt, de könnyen lehet, hogy biztonsági játékos leszek és a kicsit olcsóbb iPad 4-be fogok beruházni pár évre. Mit gondoltok? Nagyon túlparázom a dolgot?

 6. Bazsi69 - 2013.10.08. 18:41

  sziasztok! Örülök,hogy mindenféle pletykàról írtok, jó olvasni ezeket, meg gondolkodni, hogy megvalosul-e vagy sem, de írhatnàtok pl olyanról is,ami màr van,és még egy magyar cikk sincs belőle.Most éppen az iCarte-ra gondolok,ami elég jo dolog,és lehetne belőle egy jó cikket irni,hogy elvan maradva az apple az androidos telefonokkal szemben, mivel azok közül létezik mà olyan,amilyikbe bele van integràlva ezaz NFC-s modul.

Szólj hozzá Te is!