iPhone-on is elérhető lesz a Google új zeneszolgáltatása

Dan 2013.10.04. 17:44 Apple, iOS 4 hozzászólás 1 411

A keresőóriás vadonatúj streamingalapú zeneszolgáltatása hamarosan iOS-eszközökre is elérhető lesz.

Egyre kiélezettebb a verseny az online zeneszolgáltatók között, melyekhez néhány hónapja újabb résztvevő csatlakozott be. A Google még májusban indította el Play Music nevű szolgáltatását, s a napokban pedig újabb országokra, köztük Magyarországra is kiterjesztette újdonságát a keresőóriás. A Google Play Music kifejezetten androidos készülékekre kínál korlátlan zenehallgatást zeneszámok millióival. Az újdonság kétféle változatban (normál és korlátlan hozzáférés) vehető igénybe, melyből az előbbi egy ingyenesen használható 20 ezer saját zeneszám tárolására alkalmas funkciót takar.

A fizetős verzió – némi havidíj ellenében – viszont már korlátlan zenehallgatást, személyre szabható rádióállomást, illetve rádióhallgatást is nyújt (mi több a zenehallgatás szinkronizálás után internet nélkül is működik) ráadásul az első hónap próba jelleggel teljesen ingyenes. Amennyiben pedig használója november 15. előtt regisztrál a szolgáltatásra, úgy a havidíj 1650 forintba fog kerülni, az 1950 forint helyett.

A hírek szerint a Google újdonsága – androidos készülékek mellett -, hamarosan iPhone-on és iPad-en is igénybe vehető lesz. Az Engadget információi szerint a fejlesztések már javában folynak, olyannyira, hogy a Play Music iOS-es appja még a hónap végéig megérkezik az App Store-ba.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

4 hozzászólás

  1. Infy - 2013.10.04. 18:20

    Hát én rendkívül örülnék ha csinálnának iOS Appot :)

  2. strucc007 - 2013.10.04. 18:21

    Baromi olcsó. Gyanítom csak a keleti blokkban, nyugaton marad a jól bevált 10 EUR / hó a korlátlan hozzáférésért cserébe.

    Mondjuk én szeretem minden zenémet birtokolni, de azért kipróbálnám…

  3. Bandy - 2013.10.04. 20:53

    Biztos, hogy szeretni fogom :)

  4. iLaszlo - 2013.10.05. 00:03

    Azert kellene korlatlan mobilnet is

Szólj hozzá Te is!