Így fog kinézni a következő generációs űr-szürke iPad?

Dan 2013.09.25. 19:17 Apple, iPad 7 hozzászólás 1 452

Egyre több kép lát napvilágot az Apple ötödik generációs táblagépéről, melyek arra engednek következtetni, hogy talán már nincs is olyan messze a hivatalos bemutató.

A nem hivatalos Apple-információk kiszivárogtatójaként számon tartott Sonny Dickson újabb kézzel fogható bizonyítékokat osztott meg weboldalán, mely szerint úgy tűnik valóban beigazolódni látszik az a korábbi feltételezés, miszerint az Apple nemcsak kizárólag újabb generációs iPhone-jain alkalmazná az űr szürke árnyalatát.

Az ausztrál tinédzser ismét több tucat nagyfelbontású képet töltött fel weboldalára, ahol elsők között vethetünk pillantást a vállalat minden bizonnyal hamarosan bemutatkozó, ötödik generációs táblagépének alkatrészeire, illetve hátlapjára, mely láthatóan remekül összeillik az új színnel. Sonny Dickson értesülései egyébként nem légből kapottak, a kiszivárogtatás nagymestere már többször bebizonyította, hogy forrásai megbízhatóak – legutóbb éppen az iPhone 5C kapcsán -, így a képeken vélhetően a valódi iPad 5 látható.

Izgalmasan alakulnak majd tehát az elkövetkezendő hetek, a hivatalos bemutatóra ráadásul már nem is kell olyan sokat várnunk, az Apple ugyanis nem hivatalos információk szerint október 15-ét szemelte ki nagyszabású iPad-es médiaeseményére.

[juicebox gallery_id=”34″]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

7 hozzászólás

 1. iMarc - 2013.09.25. 20:19

  Köszönhetően az iOS 7-nek, vagy reszelnek még rajta, vagy dobva az iPad 5 projekt. Mert nem hogy megbékülni nem tudok ezzel az igénytelenséggel, de napról napra egyre tanácstalanabbul állok emellett a gyanyé mellett. :(

 2. Gangxtag - 2013.09.25. 20:37

  Kedves iMark!
  Itt most a design ami miatt ennyire kész vagy,vagy az egész úgy ahogy van?

 3. R_alf - 2013.09.25. 20:45

  nagyon adnam, ha az az alma vilagitana akarcsak a macbook-ok hatuljan..tudom enne az aksit rendesen, es felesleges, de imadnam

 4. Lvgaben - 2013.09.25. 21:39

  Mark, nekem semmi bajom nincs az uj iossel, szerintem tokeletesen jol hasznalhato, es ez az ami a legfontosabb nekem, a designal sincs bajom, bar ez masodlagos nekem.. Annyi sirankozo ember van itt, lehet en vagyok a fura… nem azt mondom, h leszarom a designt, de nem igazan erdekel, h kek v sarga v kerek v kocka… Ha valaki ennyire valogatos, es kotozkodos, soha nem lesz jo ugz se semmi… Papa, ha ennyire szar, csereld le, vagy tervezz ujjat magadnak
  Az en igenyeimet messze ez a telefon elegiti ki, es egyre tobbet tud… En boldog vagyok vele, de csak egy telefon, nem varom el hogy tokeletes legyen, es az en igenyeimhez formaljak…

 5. iMirrMurrCanDurr - 2013.09.26. 00:54

  Eddig az Apple-nél az volt az alap, hogy tökéletes, gyors, szép és hosszú üzemidővel működik. De most rájött valaki, valahol, hogy ez így valakinek (pl. Android számszung stb.) nem jó, ezért valahogy elérték, hogy megszülessen az iOS7, ami nem tökéletes, nem gyors, nem szép és zabálja az akksit. Vessetek egy pillantást az Alma részvényárfolyamára!

 6. Matt - 2013.09.26. 11:07

  Szomorú! Pedig még az iPdban bíztam, hogy megtartja színeit… Nem… Azt is még tudják rontani… Kéremszépen emberek! Jobs létrehozott egy nagyon szuper céget nagyon szuper dolgokkal… Aztán meghalt és nézzétek meg mi lett a vége… Kezdték az ipoddal, aztán az ios meg a telefon (5c/5s arany). Nem vagyok benne biztos, hogy Jobs ezt szerette volna látni onnan fentről. Mindenesetre én nem nagyon csípem az új emberekt ott a vezetői pozícióban.

 7. iLaszlo - 2013.10.05. 21:07

  Zsir ez a szurke, de a vilagito alma nekem is hianyzik.

Szólj hozzá Te is!