Blizzard: bugos lehet a Battle.net Mobile Authenticator iOS 7-en

Dan 2013.09.20. 11:46 Apple, iOS 1 db 578

Hivatalos közleményben figyelmezteti a játékosokat a Blizzard, hogy iOS 7 alatt problémáknak merülhetnek fel a kiadó okostelefonokra szánt Mobile Authenticator szolgáltatásával.

Az újabb rendszerek megjelenésével általában számos hiba ütheti fel a fejét, így a problémák megelőzése érdekében mindig ajánlatos végigjárni a felsorolt óvintézkedéseket. A Blizzard által nemrég kiadott közlemény szerint a játékkiadó okostelefonokra szánt biztonsági alkalmazásával iOS 7 alatt hibák merülhetnek fel, melynek elhárításán jelenleg is dolgoznak, ugyanakkor az alkalmazás iOS 7-es frissítésére még néhány napot biztosan várni kell. A hivatalos közlemény szövege szerint a problémák elkerülése érdekében célszerű végigjárni a következő lépéseket:

– Amennyiben rendelkezünk Battle.net Mobile Authenticator-ral, aktiváljuk az ingyenes SMS biztonsági szolgáltatást. Így néhány kattintás után azonnal megszabadulhatunk a fiókunkhoz csatolt Authenticator-tól, ha az alkalmazás nem működne rendeltetésszerűen.

– Jegyezzük fel az Authenticator-hoz tartozó sorozatszámot (Serial Number), illetve a visszaállításhoz szükséges kódot (Restore Code) ezzel is megelőzve a bajt.

– Amennyiben még nem frissítettünk az új iOS rendszerre, úgy előtte töröljük az Authenticator-t felhasználói fiókunkról. Miután a frissítés véget ért, rögvest vissza is kapcsolhatjuk.

– Frissítsünk Wi-Fi hálózaton keresztül. A Blizzard-hoz érkezett felhasználói visszajelzések alapján az iOS 7 Wi-Fi kapcsolaton keresztüli történő frissítése esetén a hiba ritkábban fordult elő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Templomos - 2013.09.20. 13:51

    Az SWTOR autentikator is lehalt, le kellett szedni az accrol, es reaktivalni. Mar mukodik.

Szólj hozzá Te is!