Már készül a vadonatúj Angry Birds

Dan 2013.08.28. 16:42 Apple, Játékok 3 hozzászólás 699

Angry Birds Go! néven készíti hamarosan megjelenő újdonságát a játékot fejlesztő finn vállalat, a Rovio. Az eddig csupán pletyka szintjén létező információ mostanra hivatalossá vált, a Rovio egyik vezető fejlesztője a stúdió Youtube csatornáján közzétett videójában számolt be készülő újdonságukról, mely az Angry Birds Go! nevet viseli.

A videós beszámolóban bár meglehetősen kevés konkrétum hangzik el, az már egészen bizonyos, hogy az új Angry Birds a korábbi részekkel ellentétben egy gokart versenyzős darab lesz, a népszerű mobiljáték jól ismert szereplőivel. Az újdonságot a finn vállalat egyébként a Redbull-al közösen készíti, melyről a videóban elhangzottak szerint hamarosan további részleteket árulnak el a fejlesztők.

A Rovio Angry Birds névre hallgató multi platformos alkalmazását a megjelenést követően mintegy 12 millió példányban töltötték le csak az App Store-ból, így nem csoda, hogy óriási várakozás előzi meg a stúdió hamarosan debütáló új sikervárományosát.

Ti várjátok már?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

3 hozzászólás

  1. Onemore - 2013.08.28. 20:32

    Ha ingyenes lesz, és nem olyan mint a többi akkor igen!

  2. Kenyér - 2013.08.28. 21:59

    Van benne lehetőség! Ha lehetne mondjuk magunknak építeni járgányt, mint mondjuk a bad piggies-ben az nagyon király lenne!
    Akkor pénzt is érne! :)

  3. Geri - 2013.08.29. 10:15

    Már csak ez hianyzott

Szólj hozzá Te is!