Exkluzív interjú a MájSztori alkalmazásról

Tian 2013.07.22. 10:11 Apple, Programok 4 hozzászólás 965

Itt a legújabb őrület! Egy hely ahol nem ciki, ha túltoltad az estét.. Sőt!! Mutasd meg, vagy meséld el mi történt, hogy a többiek is jót nevessenek rajta! Az májsztori weboldal csupán pár hete indult, de már most komoly rajongói táborral büszkélkedhet. Július 19-től pedig megjelent az App Store-ban a hivatalos MájSztori alkalmazás, így mostantól még egyszerűbbé válik a képek megosztása, illetve böngészése.

Ez alkalomból fel is kerestük az oldal tulajdonosát, hogy megkérdezzük tőle pontosan miről is van itt szó, mi célból született meg a weboldal és a mobilalkalmazás, illetve hogyan született meg a MájSztori ötlete a debreceni fiatalembernek.

Attila, hogy jött ez az egész MájSztori ötlet?

A saját társaságunknak pont egy éve (2012) készítettünk egy zárt csoportot a Facebookon, ahova minden buli utáni reggelen feltöltöttük az éjszaka készült képeket, melyeken jókat nevetgéltünk, hogy „tényleg ilyen is voooolt”, illetve ha valahol láttunk valami őrültséget azonnal megosztottuk. Annyira beindult a feltöltögetés, hogy naponta 5-6 posztot sikerült produkálnunk.

Itt ütött szöget a fejembe a gondolat, hogy vajon más nem bulizik és nem csinál jó képeket? Vagy nincs olyan mesélni való (máj)sztorija, amin más is nevethetne? Vagy nem küld olyan SMS-t amin másnap visítana mindenki? Ezen kíváncsiságom szeretném kielégíteni az oldallal.

Mit takar a MájSztori?

A MÁJSZTORI nem angolról van magyarra fordítva humorosan (bár így is értelmes lenne), hanem csavartunk rajta még egyet. A máj, mint a szervünk szerepel „szenvedő” alanyként (a logónk is egy pityókás májfilkót szimbolizál), a sztori pedig arra enged asszociálni, hogy mámoros állapotban történt vicces eseményekről/pillanatokról lenne itt szó.

Mire szolgál a weboldal, illetve jelenleg a mobilalkalmazás?

Bizonyára Neked is volt már olyan bulid, ahol sikerült lencsevégre kapnod egy vicces pillanatot, amit felraktál például a Facebookos adatlapodra. Ezen a képen viszont, csak az ismerőseid virulhatnak senki más! Pontosan ezért hoztuk létre az oldalt, hogy itt bárki láthassa a képed, és szavazhasson is rá! Egy olyan összetartó, őrült bulizós közösség létrehozásán munkálkodunk, ahol mindenki megosztja a másikkal élete legőrültebb pillanatait KÉP/SZTORI+KÉP/SMS formájában. Ezeket a humoros feltöltéseket az oldalon nem “lájkolni”, hanem értelemszerűen :) “MÁJOLNI” tudod, és az így leadott szavazatok száma dönti el az adott időközönként megrendezett szavazások kimenetelét! Nem kell regisztrálnod sem, csupán néhány magától értetődő adatot kell megadnod, és máris fent van a posztolni kívánt tartalom a hírfolyamon!

Mi vett rá, hogy a weboldal után egy mobilalkalmazást is létrehozz belőle?

Manapság a legtöbb ember zsebében már ott lapul egy okostelefon, így gondoltuk megkönnyítjük a rajongóink dolgát azzal, hogy egy alkalmazással kedveskedünk nekik, amivel még könnyebben tölthetnek fel képeket. Így nem kell a böngészőből kikeresni – bódult állapotban -, hogy mi merre is van, hanem egyszerűen csak elindítod az appot és már mehet is a kontent a netre.

Miért pont az iOS-re esett a választásod?

Azért esett az iOS-re a választásunk, mert a weboldalon a statisztikák azt mutatták, hogy 2x többen néznek minket iOS készülékről, mint Androidról, így egyértelmű volt, hogy elsőként őket célozzuk meg, nekik készítjük el a mobilalkalmazást. Azonban az androidosoknak is jó hírrel szolgálunk, hiszen hamarosan az ő rendszerükre is érkezik majd a MájSztori alkalmazás. Hogy mikor az egyelőre még titok, de hamarosan több információval szolgálunk majd a weboldalon.

Az alkalmazás ingyenesen érhető az Apple alkalmazásboltjában. Ha szeretnél csatlakozni a MájSztori közösséghez, töltsd le most az alkalmazást iOS készülékedre, hogy ne maradj le semmiről!

[appext 672373742]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

4 hozzászólás

 1. strucc007 - 2013.07.22. 19:26

  Röviden: Jesus, whats that shyt?!

 2. Midli - 2013.07.22. 19:34

  Arcom, mikor az asszony olvassa, hogy a Balatonon egész héten be voltam állva, mint a rajzszög és látja a rakétát amint pont letüdőzöm. Ő meg úgy tudja, hogy fejtágítóra mentem a céggel.

 3. BRobi - 2013.07.22. 22:55

  Eddig még nem ismertem, de cool! :D hajrá srácok, csak így tovább! :)

 4. Csapo Attila - 2013.07.23. 09:49

  Koszonunk minden pozitiv hozzaszolast, hasznaljatok batran :))

Szólj hozzá Te is!