A SLiDE Magazin immáron ötödszörre jelent meg

Helme 2013.07.18. 18:44 Apple, Programok 0 db 263

A SLiDE Magazin ötödik számát is igyekeztünk a már ismert rovatokkal megtölteni, ugyanakkor a legújabb számban a megszokotthoz képest most egy további interjút is készítettünk, illetve a teljes tartalmat tekintve most talán egy kicsit férfiasabb lett. Ahogy második számunkban is egy hazai énekes szerepelt a címlapunkon, úgy most is egy honi előadóé az elsőbbség. Caramel és ByeAlex között persze túl sok közöst nem találunk, hacsak nem azt, hogy igazából egyikük sem tört arra, hogy megnyerje a karrierjüket elindító versenyt.

Szintén egy férfival, az olasz első osztályból, a Serie A-ból az erdélyi Kolozsvár csapatához szerződő Vass Ádámmal készítettünk interjút, akit tapasztalatairól kérdeztünk.

Az olasz bajnokságban eltöltött öt éve alatt a középpályásként játszó Vass bizonyára találkozhatott az olasz múlttal és svájci jövővel rendelkező Officine Panerai óramárkával, amely gyors felemelkedését egy olasz felmenőkkel rendelkező színésznek, Sylvester Stallonénak köszönheti. Emellett pedig egy egészen különös üzleti felfogása ellenére is kimondottan sikeres, sőt, modelljeivel az elmúlt két évtized egyik leglátványosabb óraipari trendjét is megalapozta.

Filmsorozatot bemutató rovatunk ez alkalommal nem a jelenben vagy a közelmúltban zajló történetet dolgoz fel, hanem majd’ 100 évet röpít vissza a múltba, az 1920-as évek Amerikájába, a szesztilalom, és mesés meggazdagodások időszakába.

Ha nem feltétlenül törvénytelenségek elkövetésével, esetleg életek kioltásával szeretnénk meggazdagodni, ismerjük meg Nick, a görög életútját, vagy próbáljuk megérteni a Monty Hall paradoxont, hogy egy show-műsorban helyes döntést hozhassunk.

Természetesen továbbra is mindenkit arra buzdítunk, hogy ne tartsa magában véleményét, Facebook-oldalunkon szívesen vesszük akár a kritikus megjegyzéseket is.

Ha a SLiDE Magazin app már eszközünkön van – amit egyből frissítsünk is, ha az automatikus frissítést kikapcsoltuk – az új számot az “Újságok” között találjuk, aki pedig még nem ismeri, az App Store-ban rákeresve, vagy az alábbi linkre kattintva olvashatja ingyenes, interaktív, digitális magazinunkat.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!