Mától elérhető és letölthető a Limbo az iOS készülékekre!

Kacor 2013.07.03. 19:02 Apple, Játékok 3 hozzászólás 1 464

Mint ahogy arról már beszámoltunk nektek, a Playdead nemrégiben bejelentette, hogy hamarosan iOS-ra is megérkezik minden idők egyik legsikeresebb indie platform-puzzle játék, a morbid, sötét hangulatú és szürkeállomány-izzasztó Limbo. A várva várt nap máris elérkezett, és a játék immár letölthető az App Store kínálatából.

Aki még nem játszotta végig ezt a remeket, az mindenképpen töltse le, akinek pedig volt szerencséje végigkísérni a kisfiú szomorú-véres szerencsétlenkedéseit, az most újra megteheti – akár útközben is. A fentiekben íme egy trailer is, ha még mindig nem lennétek biztosak a dolgotokban.

[appext 656951157]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A Gamestar és más nagy hazai lapok újságírója. iOS only teszteket már több mint három éve ír. Már a 80'-as évek óta aktív játékos. Számtalan gépet nyúzott: Commodore 64, Amiga, XT, 286, SNES, Gameboy stb... Most az iPhoneHungary-n szállítja a legfrissebb híreket és osztja meg véleményét az iOS játékokról.

3 hozzászólás

  1. Majkiii - 2013.07.04. 07:23

    Ez egy nagyon jo kis game, de elég rövid sajna

  2. Ifan - 2013.07.04. 09:49

    Nem értem miért olyan nagy szám ez a játék, hogy tobb cikkben is istenítitek.. Nyomasztó hangulata miatt nem mindenkinek jön be (mint pl egy angrybirds) ráadásul meg drága is… Pl egy asphalt, plants vs zombies, zeptolab játékok sokkal nagyobbat ütnek es mindegyik ingyenes

  3. stewe - 2013.07.04. 23:12

    Nem csak a te igényeid alapján próbálnak játékot keszíteni. Különböző emberek vagyunk különböző igényekkel!
    U.i: Nekem személy szerint ez a játék nagyon “bejön” nagyon sajnálom,hogy I4 re nem jött ki, bár a laírásban csak az új termékeket említik meg támogatottnak, de maga a követelmények 3gs-től írják. Agyrém…

Szólj hozzá Te is!