Érintésvezérlési gesztussal frissült a Dropbox alkalmazás

Tian 2013.06.27. 07:31 Apple, Programok, Rövidhírek 1 db 640

Megérkezett a Dropbox iOS alkalmazásának 2.3-as frissítése, amiben már a swipe gesztus segítségével hívhatjuk elő a módosítási opciókat, így az eddigieknél sokkal könnyebbé válik a fájlok menedzselése, illetve mostantól lehetőség nyílik több fényképet megosztani egy időben.

Korábban a Dropbox felhasználók, ha bármilyen módosítást szerettek volna végezni, először az “Edit” gombot kellett megérinteniük, majd miután kijelölték a fájlokat, azután tudták csak törölni, áthelyezni, megosztani. Mostantól egyszerűbbé vált minden, hiszen elég a fájl nevénél az ujjunkat balról jobbra húzni és ekkor bukkannak elő az elrejtett opciók.

A módszer egyénként ismerős lehet már a számunkra, hiszen a Mailbox alkalmazásban – ami egyébként a Dropbox tulajdona – is hasonló technikát alkalmaznak, így nem meglepő, hogy a Dropbox alkalmazásban is bevezették. A frissítés egyéb hibajavításokat is tartalmaz, mely a teljesítmény javításában segítenek.

Dropbox: Cloud Photo Transfer (AppStore Link) Dropbox: Cloud Photo Transfer
Fejlesztő: Dropbox, Inc.

Besorolás: 4+4.71501

Ár: Free Letöltés

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Phoenix - 2013.06.29. 14:06

    Jo lett!;-) ez hiányzott!!

Szólj hozzá Te is!