Megérkezett a Volt fesztivál hivatalos alkalmazása

Helme 2013.06.21. 20:30 Apple, Programok 2 hozzászólás 375

Töltsd le a VOLT Fesztivál 2013 hivatalos mobil alkalmazását a telefonodra és tervezd meg saját fesztiválodat. Az alkalmazásból akár a jegyedet is megvásárolhatod, vagy navigáció közben akár az offline térképet is használhatod. Kapcsold be az értesítést a beállításoknál, hogy a telefonod szóljon 10 perccel a bejelölt program kezdete előtt. Megoszthatod saját fesztivál programodat, olvasd a fesztivál híreket és navigálj a színpadok közt a térképen.

A tavalyi változathoz képest számtalan újdonság került bele az alkalmazásba, melyet ismételten a Canecom csapata fejlesztett. Az applikáció új arculatot és funkciókat kapott. Értelemszerűen feltöltésre került az előadók listája, a fellépések helye és ideje. Végre az alkalmazáson belül lehet jegyet venni. Kipróbáltuk: tényleg jól muzsikál, mindössze pár percet vesz igénybe a tranzakció. A térkép offline nézetben is működik, – gondolva a külföldi fesztiválozókra, akiknek nem biztos, hogy van mobilnetjük –  illetve új nézetek is megtalálhatóak a Volt 2013-ban! Akik mennek idén Sopronba tombolni, azoknak kötelező.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Qpack - 2013.06.21. 21:06

    Valaki tud arról valamit, hogy Paul Kalkbrenner a nyáron jön-e Magyarországra?

  2. Steeme Cock Boobs - 2013.06.24. 02:24

    Nem.

Szólj hozzá Te is!