Elérte az egymilliárdot az Ericsson

Helme 2013.06.02. 14:36 Egyéb 0 db 273

Elérte az egymilliárdot az Ericsson konszern menedzselt szolgáltatásait igénybe vevő mobiltelefon előfizetők száma a világon – tájékoztatta az MTI-t az Ericsson. A cég szélessávú mobil hálózati berendezéseket szállít és szolgáltatásokat nyújt. Az Ericsson világszerte már több mint 300 mobil hálózati szolgáltatóval áll üzleti kapcsolatban.

A több beszállító eszközeiből épített, többféle technológiát alkalmazó hálózatok kezelésében szerzett több mint 15 éves tapasztalatával az Ericsson Globális Szolgáltató Központjaival képes ipari méretekben egyszerre több szolgáltató számára is biztosítani menedzselt szolgáltatásokat.

Az Ericsson összesen több mint egymilliárd dollárt fektetett be a menedzselt szolgáltatások nyújtását biztosító eszközök és folyamatok fejlesztésébe és globális szolgáltató központokat hozott létre Romániában, Mexikóban, Indiában valamint Kínában, amelyek világszerte számos hálózat számára nyújtanak távoli menedzselt szolgáltatásokat.

-iPhoneHungary Rövidhírek-

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!