Megjelent az Olloclip hivatalos alkalmazása

Tian 2013.05.29. 12:24 Apple, Programok 2 hozzászólás 1 363

Az Olloclip egy gyorsan csatlakoztatható 3 az 1-ben lencse iPhone készülékekhez, amely halszem-, nagylátószögű és makrólencsét tartalmaz egyetlen kis, praktikus kivitelben. Az Olloclip elég kompakt, hogy elférjen a tenyeredben, és másodpercek alatt feltehető az iPhone készülékre, így biztosan rögzíteni tudsz minden képet, amit szeretnél.

A képeket eddig az iOS készüléked beépített Camera alkalmazásával vagy egyéb fotós programokkal készíthetted el, viszont a cég most előrukkolt a saját hivatalos Olloclip alkalmazásával, amivel a lencsékkel összhangban kívánja a legjobb eredményt elérni. Az alkalmazásban manuálisan is megadhatjuk a fókusz és a fénymérés pontját, illetve 3 mód közül választhatunk: normál, videó és makró, attól függően, hogy melyik lencsét használjuk.

Miután elkészítettük a képet a programban, a Mesh Editor segítségével lehetőségünk van utókoerekcióra is, ez főleg a lencsék torzítása miatt hasznos, így a görbületen mi magunk tudunk még állítani. Az Olloclip alkalmazás ingyenesen érhető el az App Store-ban és aki rendelkezik ilyen lencsével, azok számára minden bizonyára hasznos lesz az program, ha kicsit szeretnének még finomítani a képeiken.

[appext 646081887]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. ollo - 2013.05.30. 02:14

    Lopják a nickneveeeem!!! :()

  2. Gangxtag - 2013.05.30. 16:50

    Kár,hogy nem lehet letölteni. :(

Szólj hozzá Te is!