Az Apple letiltotta a szexpartner kereső alkalmazást

Kacor 2013.05.24. 17:07 Apple, Programok 10 hozzászólás 3 069

A szemérmetlenül elnevezett Bang With Friends-et – mely címének lefordítására jelen hasábokon nem vállalkoznék – hétvége óta hiába keresik az App Store-ben a fékezhetetlen libidóval rendelkezők: a BWF Official-t eltávolították az App Store-ból.

A párokat összehozó szociális rendszer idén januárban indult el az interneten: az alkalmazásban bejelölhettük, mely Facebook ismerősünk után vágyakozunk, és amennyiben ez a gesztus kölcsönös volt, az alkalmazás mindkét félnek jelzett, így kötve össze őket. A BWF körülbelül 1 millió felhasználót próbált meg diszkréten összehozni vágyai tárgyával.

Ha most az eredeti linkre kattintunk, láthatjuk, hogy az alkalmazás nem elérhető, és az app honlapján is a következő szöveg szerepel: “Hamarosan jelentkezünk.” A CNET-nek a BWF szóvivője elmondta, hogy már felvették a kapcsolatot az Apple-lel, hogy megtudják, miért lett letiltva az alkalmazás.

A BWF gyakorlatilag egy merészen elnevezett társ/szexpartner kereső, amely a keresést az általad valóban ismertekre korlátozza. A betiltás okát firtató kérdésre az Apple egyelőre nem reagált. Nektek mi a véleményetek? Van helye egy ilyen alkalmazásnak az App Store-ban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A Gamestar és más nagy hazai lapok újságírója. iOS only teszteket már több mint három éve ír. Már a 80'-as évek óta aktív játékos. Számtalan gépet nyúzott: Commodore 64, Amiga, XT, 286, SNES, Gameboy stb... Most az iPhoneHungary-n szállítja a legfrissebb híreket és osztja meg véleményét az iOS játékokról.

10 hozzászólás

 1. iLevi - 2013.05.24. 17:10

  Egyszerűen szörnyű ha valakinek íj módon kell társat keresnie, jó ötlet volt a letiltás!

 2. Templomos - 2013.05.24. 19:18

  Szerintem az ötlet jó, meg lehet spórólni a fölösleges köröket. Ez nem tarskereső, kedves előttem szóló, ez sexpartner kereső, nem kell megbotranykozni, ha valakinek nem jön ez be, lehet zúzni a hagyományos módszerrel. Ha nem lenne párom, használnám.

 3. strucc007 - 2013.05.24. 20:39

  Szerintem is baromi jó ötlet. Az ilyen nem a “találjuk meg a társunkat egy életre” dologról szól, hanem h kivel jönnél össze akár 1-1 órára :) Mondjuk én baromira utálom az applet a cenzúra miatt, sok alkalmazásból még csak a nem is pornográf, hanem csak szexi képek kitiltása miatt, ami szerintem egy vicc!!! Én kotlátozás nélküli appokat akarok!!!!!

 4. ESzállás - 2013.05.24. 21:06

  Jah én meg független appokat akarok.
  Kinek kell az AppStore, majd én eldöntöm honnét akarok alkalmazást sux!

  • strucc007 - 2013.05.24. 21:13

   Van benne vmi…

 5. Chriss Denem - 2013.05.24. 21:49

  Más forrásokon is megtalálható ezekhez hasonló alkalmazás, akkor az Appstore-ban miért ne lehetne benne? Megértem azokat is akit/ket ez megbotránkoztat de nekik csak azt tudom tanácsolni ne éljenek a lehetőséggel. Én úgy gondolom léteznek olyan emberek is akiknek a magánéletre nem marad ideje’ezt mindenesetre köszönjük meg a kormányzati személyeknek’!!!

 6. SkywalkerLajos - 2013.05.24. 22:09

  Nem ismertem eddig ezt az appot, de szerintem eszméletlen jó ötlet volt és én is szívesen használnám, ha nem volna kapcsolatom.

  Nézetem szerint ez nem egy lepukkant társ/prostikereső szolgáltatás, hanem ismerősök közötti “félelmi” falat tud áttörni. Ezt úgy értem, hogy biztos mindenkinek van az ismerősei között egy tuti pasi, vagy egy jeles csaj, akivel szívesen eltöltene egy pásztorórát, csak persze nem meri megmondani neki, mert fél, hogy a másik oldal nemleges válasza után ferdeszemmel fog rátekinteni, esetleg elterjed a baráti körben a pletyka.

  Ha beleszólásom lenne, biztosan nem tiltanám le az alkalmazást, bár hitelpolitikailag biztosan számonkérnék a döntésemet, ha egy “elit” cégóriás lennék (sajnos olyanok is, akik mások előtt ezt szégyenteljesnek tartják, az otthon magányában pedig nyomkodják a “téged választalak” gombot).

 7. Lacika54 - 2013.05.25. 07:18

  Nem csalódtam a kommentekben. Mindenkit a pina érdekel…….

 8. J - 2013.05.25. 23:26

  Ha mindenkit a pina erdekelne azok helyett akiket a penz erdekel akkor egy szebb vilagot elhetnenk…amugy meg addig jo, amig egy ferfit az erdekli…es amig a vilagunk nagy resze manapsag penzehes prud ribancokbol all mar 14 eves kortol akkor nincs min csodalkozni ;)

 9. BZs - 2013.05.28. 11:03

  Abszolút megértem és hozzászólásommal támogatom az Apple ezen politikáját. A legtöbben azt gondolják, hogy majd ők egy demokratikus-liberális gondolkodással el tudják dönteni mi jó nekik. Nekik üzenem, hogy ha ez így lenne, a népesség zöme nem szorongana. Persze a legtöbbek reakciója erre az, hogy igen, de én tényleg… Nagy lófaszt. Pont olyan elveszett vagy, te is mint a többi balfasz. Csak az egód nem engedi ezt bevallani magadnak. Az ötletet magam is zseniálisnak tartanám, ha nem lennék biztos a kártékonyságában. Ha józan gondolataid fonalán elindulsz, megérted és te magad még annál is szigorúbb korlátokat állítasz majd magadnak mint amit bárki, aki valaha is cenzúrázta tetteidet. Miért? Mert harmonikus életre vágysz, amit a pillanatnyi örömeid kielégítésével darabokra baszol.

Szólj hozzá Te is!