Snoop Lion egy új iPhone-os játékkal készül betörni a piacra

Tian 2013.05.09. 10:08 Apple, Játékok 3 hozzászólás 733

Az amerikai rapper és producer, Snoop Lion vagy korábbi művésznevén Snoop Dogg, egy saját mobilos játékkal készül betörni az App Store-ba. Snoop-ról köztudott dolog, hogy nem utasítja el magától a különböző narkotikumok használatát, de a füvezés mindig is az egyik kedvenc elfoglaltságai között szerepelt. Miután nevét Lion-ra változtatta és a zenei stílusa is a reggae felé vette az irányt, egyik eufórikus állapotában gondolta miért ne hozzanak létre egy mobilos játékot?

A “Way of the Dogg” névre keresztelt játéknak a bemutatóját ha megnézzük, akkor megállapíthatjuk, hogy a Mortal Kombat és Guitar Hero keveréke lesz. Valamiféle verekedős játékra lehet számítani, ahol a harc közben szól a háttérben Snoop egyik slágere, és nekünk pedig ritmusra kell a képernyőn az ujjunkkal hadonászni. Természetesen az egész játék egy kis történettel is meg van spékelve, ahol a mentorunk maga Snoop D-O-double-G, aki profi harcossá edz minket.

Hogy mikor érkezik a játék az App Store-ba, arról még nincs információ, illetve azt sem tudjuk egyelőre, hogy mennyibe fog kerülni, vagy esetleg ingyenes lesz-e, és később a játékon belül vásárolhatunk majd zenéket, pályákat. Aki viszont Xbox konzollal rendelkezik, az már kipróbálhatja a játékot, mert az Xbox Live Marketplace-en már elérhető.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

3 hozzászólás

  1. Bucsex - 2013.05.09. 19:22

    Nah erre kíváncsi leszek! Snoop apánk mit alkotott :)

  2. RuckoTK - 2013.05.09. 20:41

    A free-ben mikor megnyitottam nem tudtam miért reakció időre kell a gombot lenyomni, de ha azon túl vagyunk láthatjuk, hogy a “mortal kombat” nevű játékhoz hasonlít, az ütéseket is reakcióra kell lenyomni különböző gomblenyomásokkal, nehézkes, gondolkoztat és egy remek játék. Közben Snoop Dogg zenéit hallhatjuk. Jó játékot! ;)

  3. Pogi28 - 2013.06.03. 22:30

    inkább defjam fight for NY

Szólj hozzá Te is!