Jenna Jameson pornószínésznő boxeres iPhone tokkal vert!

KeleMan 2013.04.12. 11:03 Apple, iPhone 3 hozzászólás 2 949

Jenna Jameson, a kétezres évek pornódívája nemrég egy asszisztensén töltötte ki haragját az iPhone készülékével – adta hírül a TMZ. Az asszisztens hölgy fickója viszont azonnal feljelentette párja munkaadóját, hiszen kedvese kórházban kötött ki az eset után.

Mint kiderült Jenna egy iPhone 5 készüléket használt, amelyet egy boxeres tok védett meg a sérülésektől. Az eset amúgy már régebben történt, de csak most derült rá fény, hiszen a sértett Britney Markham védőügyvédje, Adam Krolikowski távoltartási végzést nyújtott be a pornószínésznő ellen.

Jenna Jameson az Instagramon is pózolt legújabb kiegészítőjével.

Beadványát azzal indokolta, hogy Miss Jameson asszisztensét folyamatosan fenyegette és “I’ll f***ing kill you.” mondatot ordibálta. Az ügy pikantériája, hogy Kalifornia államban tilos boxert tartani vagy hordani magunkkal, viszont Jenna azzal védekezett, hogy ez csupán csak egy iPhone kiegészítő, nem érti, hogy miért veszik ezt ennyire komolyan.

Mi inkább másfajta kiegészítőt ajánlanánk a hölgynek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Titkos idegen - 2013.04.12. 13:26

    Ilyen tokot hol lehet venni es mennyiert?:) valaszotokat elore is koszonom

  2. Dexed - 2013.04.12. 15:27

    Ipeen.hu 3490 ropi

  3. TéDé - 2013.04.12. 18:39

    Vagy ebay ingyen szállítással 1usd.. De lehet hazudok.. mert meg lehet 4 usd is…. ;) a döntés a tiéd!

Szólj hozzá Te is!