Meztelen hölgyek nélkül érkezik a Playboy magazin

KeleMan 2013.04.03. 10:59 Apple, Programok 3 hozzászólás 1 205

Mindenki ismeri az Apple “nincs pornó” az App Store áruházban politikáját. De mi a helyzet a softcore tartalmakkal? Mi a helyzet azokkal a tartalmakkal, ahol csak pár lengén öltözött hölgy, jól sikerült fényképeit nézegethetjük? Esetleg kivillan egy cicibimbó. Mert ilyen a Playboy is. A válasz: Nem lehet, mert az Apple megtiltotta.

A pénz viszont nagy úr és a Playboy belement abba, hogy csak meztelenség nélkül tegye elérhetővé a magazinjait az App Store áruházban. Ezúttal megjelent a Playboy magazin kifejezetten iPhone készülékekre szánt változata. Az új magazin egy Newsstand (Újságos) alkalmazást kapott, melyben nem szerepel semmilyen kivillanó nemi szerv. Szerepelnek benne viszont ételek, italok, kocsik és egyéb nagyvilági életstílushoz kapcsolódó elemek.

Persze vannak benne modellek is, de csak amolyan divatbemutatóként, felöltözve, ruhákkal. Személy szerint persze úgy gondolom, hogy egy hölgynek nem kell feltétlenül meztelennek lennie ahhoz, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését, viszont egy jó fotós mindenképp kell ahhoz, hogy visszaadja a hölgy magával ragadó mosolyát.

Az, hogy ez az alkalmazásban sikerült-e, mindenki döntse el maga, ugyanis az első szám, már ingyenesen letölthető az App Store áruházból. A további számok darabjai 1,99 dollárba kerülnek, de létezik fél (10,99$) és egy éves (19,99$) előfizetés is.

Playboy for iPhone (AppStore Link) Playboy for iPhone
Fejlesztő: Playboy Enterprises International, Inc.

Besorolás: 17+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. J - 2013.04.03. 12:23

    Tehat letoltheto a playboy, ami tulajdonkepp nem is playboy :D zsiiir…kivancsi vagyok vajon fehernemube vannak e vagy full ruhaba…meglessuk

  2. baba - 2013.04.03. 17:15

    A Playboy didkók (és suna) nélkül olyan, mint a vőlegény Torgyán nélkül. Nem is. Mint a Fidesz szerszám nélkül. Nem. Mint a Torgyán szerszám nélkül. Vagy mi…

  3. Qpack - 2013.04.03. 20:45

    Mintha a redtube-on nem lennének pornók. Vicces, de amúgy igaza van, hogy nem kell ahhoz kivillanó nemiszerv, hogy felkeltsék a hímek érdeklődését.

Szólj hozzá Te is!