Hearthstone: Heroes of Warcraft – bejelentették az új Blizzard játékot

KeleMan 2013.03.23. 16:09 Apple, Játékok 4 hozzászólás 1 644

Egyik szemem sír, a másik nevet, mivel egyáltalán nem erre számítottam. A Blizzard a Bostonban megrendezett PAX East keretében rántotta le a leplet a készülő új játékukról. A Diablo, Warcraft és Starcraft univerzumokat felépítő kiadótól mindenki egy új, negyedik univerzumban játszódó játékra számított, de sajnos nem ezt kaptuk. Természetesen a World of Warcraft óriási sikere miatt ismét egy Warcraft univerzumban játszódó programot várhatunk több évig.

A Hearthstone: Heroes of Warcraft nevet viselő program alapjában véve egy gyűjtögetős kártyajáték lesz (Dungeons and Dragons, Magic the Gathering, stb.) a maga sajátos elemeivel, csak épp videojáték formájában. A legjobb hír azonban, hogy a Blizzard az új játékát Windows és Mac rendszerek mellett iOS eszközökre is megjelenteti majd. A zárt bétatesztre már lehet jelentkezni, egyelőre azonban csak az USA-ban.

A játék amúgy “Free-to-Play” modellt kap majd, viszont az alappakli mellett az über kártyákat kemény dollárokért vásárolhatjuk meg. A Diablo 3 valós pénzű aukciós háza óta pedig ez egyáltalán nem tetszik nekem. Amióta a Blizzard az Activision-nel közösen adja ki a játékait, egy hatalmas pénznyelővé váltak. Mindenesetre jöjjön egy kis étvágygerjesztő bemutató videó és egy “Így készült” videó az új játékról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. H.Attila - 2013.03.23. 19:09

  Letezik wow tcg eleg kidolgozott szabaly rendszerrel,nem ertem mert nem azt csinaljak meg jatekba.

 2. Martin06 - 2013.03.24. 21:30

  Nagyon gagyi a wow hoz képest …….

 3. Martin06 - 2013.03.25. 22:38

  Bár most hogy így utána néztem,eléggé érdekesnek tűnik és remelem nem csak pcre lesz ! A szerkesztőséget kérem törölje az előző Kommentem

 4. Tb009 - 2013.03.26. 01:56

  Hát nem vagyok oda érte!!! I love WoW

Szólj hozzá Te is!