Az Alienek már az AppStore-ban vannak

KeleMan 2013.03.04. 22:31 Apple, Játékok 1 db 815

A szörnyű Gearboxos Aliens Colonial Marines játék után, – mely konkrétan letaglózott, annyira rosszul sikerült – igazi felüdülést jelent egy újabb, ezúttal iOS eszközökre szánt változat. Az Evolution alcímet kapott alkotásban természetesen szintén keveredik az Alien és Predators filmek hangulata, mely nem biztos, hogy mindig előnyös, de ha a tömény akciót tartjuk szem előtt, akkor mindenképp megéri párosítani a két legendás univerzumot.

Mivel az emberiség a leggyengébb láncszem a három faj közül, az alkotók ki is hagyták a tengerészgyalogosokat a képből. Mondhatni csak töltelékszerepet kaptak az új játékban. Az azonban biztos, hogy a brutális kivégzéseknek és kombóknak hála, akár az idegeneket, akár a ragadozókat választjuk, akcióban nem lesz hiány, mi több adrenalinbombát kapunk az arcunkba.

A játék grafikája hozza az elvárt színvonalat, bár néhol enyhén elmosódottak a textúrák. A zenék és hanghatások a filmekből lettek átvéve, így összességében a hangulat is nagyon ott van a szeren, egyedül a kissé túlárazott, 4,49 eurós árral nem voltunk kibékülve. Az akciót és a filmeket kedvelő játékosoknak mindenképp megéri, de mások talán kicsit várjanak, hátha csökken pár hónap múlva az ára.

AVP: Evolution (AppStore Link) AVP: Evolution
Fejlesztő: Fox Digital Entertainment, Inc.

Besorolás: 12+2.5

Ár: 1 090 Ft Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bobby - 2013.03.07. 18:29

    Jee pont az ilyen stílusú mászkálós játékokat szeretem :D

Szólj hozzá Te is!