Az Oscar gálán debütált az új iPad mini reklámja

KeleMan 2013.02.25. 19:00 Apple, iPad 1 db 954

Pár napja csupán, hogy az Apple 2 új televíziós reklámot mutatott be az iPad mini készülékről, máris megérkezett a harmadik változat is. Magam is meglepődtem, hogy csupán két reklámot készített az Apple, a szokásos három helyett, de természetesen itt a következő is, mely a kisebb táblagépet népszerűsíti. Az új 30 másodperces spotra az Oscar-díj átadása miatt kellett várni, hiszen az Apple marketingesei erre az eseményre időzítették az új anyagot.

Mivel a tegnapi napon a fél világ Hollywood irányába fordult, nem meglepő, hogy az új reklámban a filmezésen, filmkészítésen van a hangsúly, így természetesen az Apple saját iMovie alkalmazását is promózza, de ezen kívül megtalálhatóak még egyéb népszerű filmes-videós appok is, valamint az elmaradhatatlan filmkölcsönzés az iTunes Store-ból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Kedves Apple-ke - 2013.03.02. 07:20

    Kmolyan a fél világot nem érdekli az Oscar gála a másik fél világ meg alapból nem nézte …

Szólj hozzá Te is!