Tesztelés alatt a játékra fejlesztett Audojo iPad tok!

Slemi 2013.01.28. 18:27 Apple, Kiegészítők 0 db 755

Egy kütyükkel foglalkozó amerikai honlapon az Engadget-en a közelmúltban tesztelték az Audojo új iPad tokját, melyet kifejezetten játékra fejlesztettek ki, a Kickstarter nevű portálon pedig pár napja lehet támogatni a hozzá kapcsolódó projektet. Minden 9.7 inches iPad-al kompatibilis, a tok kapcsolódik készülékünkhöz, és egy nagy controllerré formálja azt.

Két analóg joystick van rajta, egy-egy a képernyő két oldalán, valamint két hátsó gomb, természetesen jobb-bal elosztásban, úgy, hogy könnyedén elérhessük. Ezzel a gombkombinációval a szerkezet tökéletessé válik FPS játékokhoz. Az Audojo jack kábel segítségével csatlakozik az iPad-hoz, természetesen szabadon hagyja azt a nyílást, amin keresztül a Lightning kábelünket is bedughatjuk az iPad-ba. A tokot akkumulátorok látják el energiával, és saját sztereó hangfalakkal rendelkezik.

Kicsit otromba kinézete ellenére a teszt bizonyította, hogy meglepően könnyű és kényelmes a tok használata. Szinte biztos, hogy a véglegesített termék könnyebb és vékonyabb lesz, mint a teszthez használt modell. Az Audojo-t jelenleg két meglevő iOS játék támogatja (1948: Dawn of Future és a Cowboy Guns), de ezek száma növekedhet a fejlesztők munkájának köszönhetően.

Az Audojo játéktok jelenleg támogatásokat gyűjt a Kickstarteren keresztül, és gyártásba csak akkor kerül, ha összegyűlik a 240.000 dolláros adomány, ami szükséges az első 200 darab legyártásához. A termék finanszírozására 55 dolláros, vagy nagyobb felajánlásokat várnak az oldalon. A tervezett megjelenés 2013 júliusa, a kiskereskedelmi ár pedig 99 dollárra rúghat majd.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Bence vagyok, 20 éves egyetemista. Nagy Apple-rajongó.

Szólj hozzá Te is!