Wake the Cat – avagy hogyan ébresszük fel a macsekot

Tian 2013.01.20. 21:09 Apple, Játékok 2 hozzászólás 796

A Chillingo egy újabb ügyességi játékkal kecsegtet a kalandra vágyó felhasználóknak, főleg a fiatalabb korosztálynak, melyben a játék főszereplőjét, a macskuszt kell az éppen nyugalomban szundikáló állapotából egy fonalgombolyag segítségével felébresztenünk. A feladat elsőre nem is olyan könnyű, mert dolgunkat nehezítik a lakásban található tárgyak, mint például a játékmozdony, a ventilátor vagy a papucs, melyeket úgy kell elhelyeznünk a szobában, hogy a gombolyag jobbra balra nekiütközve a tárgyaknak célba érjen.

A játékban a nappalitól a konyháig, a különböző helyszíneken vár ránk az egyre nehezedő, összesen 75 darab küldetés. A játék irányításához nem kell döntögetnünk a készüléket, csupán az ujjunkra van szükség és azzal kell a képernyőn az ideális ívet meghúzni, amely mentén a gombolyag halad majd. A gombolyag gyorsasága pedig attól függ, hogy milyen gyorsan húzzuk el az ujjunkat a képernyőn, így ha elsőre nem sikerül jól céloznunk, pár próbálkozás után már biztos mindenki ráérez, hogyan is kell.

A játék univerzális, tehát iPhone-on és iPad-en egyaránt használhatjuk, így ha esetleg mind a két készülékkel rendelkezünk, akkor ha egyszer megvásároljuk az App Store-ban, utána mind a két készülékre letölthetjük. A játék éppúgy szórakoztató tud lenni akár a felnőttek számára, mint a kicsiknek, köszönhetően a 3D-s grafikának és a játék fizikájának.

[appext 566316638]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. Horváth Martin - 2013.01.21. 17:02

    A cut The rope fokkal komolyabb és jobban eltalált ! Ez semlehet rosz ha “app of The week”lesz talán be próbálom ;)

  2. Blabla - 2013.02.03. 23:51

    Utálom amikor eggy app 89 cent :( azt megértem hogy ha 1 vagy 2 euró de a 89 cent simán lehetne ingyenes , majd ha ingyenes lessz letöltöm de az biztos hogy eggy 89 centes app ért sem fogok fizetni, ha már fizetek akkor veszek eggy rendes játékot 3-4 euroért. Mellesleg ezeknek a 89 centes appok háromnegyede ingyen van a tudjuk hol , itt mért nem lehet ingyen adni ???

Szólj hozzá Te is!