A Rolling Stone magazin már kapható a Newstand-ben!

Slemi 2013.01.20. 22:27 Apple, Programok 1 db 793

A zene szerelmesei mostantól előfizethetnek a Rolling Stone magazin iPad-es verziójára, a Newstand alkalmazás segítségével. Az újság egy ideig elérhető volt Zinio-n keresztül, az új formula azonban  iPad-re lett optimalizálva, így a zenével kapcsolatos részek is könnyedén megjeleníthetőek, és meghallgathatóak.

Az éves előfizetés a sajtótermék elektronikus változatára 19.99 dollárba, körülbelül 4500 Forintba kerül, a megújítható havi feliratkozás pedig 1.99 dollárunkba fáj. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy elő szeretnénk-e fizetni a magazinra, később mégis kedvünk támad belelapozni egy számba, az egyenként 4.99 dollárral rövidít meg minket. Az iPad-ra kapható Rolling Stone-s teljes iTunes integrációval rendelkezik, így a lapban bemutatott dalokhoz és albumokhoz direkt linkek tartoznak, melyeken keresztül megvásárolhatjuk őket, esetleg belehallgathatunk a nótákba.

A jelenlegi, papír alapú Rolling Stone magazin előfizetői kapnak ingyenes feliratkozást az elektronikus verzióra? Nem, külön kell fizetniük a virtuális kiadásért, a nyomtatotton felül. Figyelembe kell még vennünk azt a tényt is, hogy az újságot csak az iPadunkon lapozgathatjuk majd, iPhone-on és iPod touchunkon jelenleg még nem lesz elérhető.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Bence vagyok, 20 éves egyetemista. Nagy Apple-rajongó.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. strucc007 - 2013.01.20. 23:58

    Én inkább maradok a MusicWeek-nél ;)

Szólj hozzá Te is!