Postabarát dobozt dobtak a piacra kifejezetten iPhone-hoz

NZsolt 2013.01.08. 16:49 Apple, iPhone 2 hozzászólás 2 431

Aki már adott postára terméket, az jól tudja, hogy néha igencsak magasra emelt szemöldökkel és a bizalom legkisebb jelét sem mutatva adja fel a küldeményt, amennyiben az törékeny vagy drága. Esetleg mindkettő. Ezt a problémát hivatott orvosolni a Gazelle egyik szolgáltatása. A cég használt mobiltelefonokat vesz meg, amit postai úton lehet eljuttatni hozzájuk. Azonban egy idő után megunták, hogy folyamatosan pelenkába csomagolva érkeznek meg a készülékek, ugyanis az óvatos tulajdonosok így próbálták elkerülni, hogy készülékük megsérüljön az út alatt.

Az új szolgáltatásuk célja és lényege csupán annyi, hogy minél biztonságosabb csomagolást biztosítsanak a fogyasztóknak. Ezáltal ők is megszabadulnak a pelenka-lavinától, és a tulajdonos is nyugodt lélekkel postázhatja a telefonját. Állítólag a doboz „kifejlesztése” egyetlen ember feladata volt a cégnél, kritériumnak pedig annyit szabtak meg, hogy legyen egyedi, biztonságos, ám mégis egyszerű.

Nagyjából száz próba után kapták meg a képen látható eredményt, ez kifejezetten az iPhone-ra lett kitalálva. A dobozban összehajtogatási útmutató található, a készüléket a karton nem engedi elmozdulni, sőt, egy műanyag lapocska védi a tetejét. Ügyes megoldás, nem?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

2 hozzászólás

  1. Zoller - 2013.01.08. 21:14

    Jo cucc :))

  2. Ikaruga - 2013.01.09. 06:35

    Én eddig szinte mindent futár szolgálattal hozattam de soha nem törték össze a dobozt. Gondolom külföldi postázásnál van ennek inkább jelentősége mert akkor sokat utazik a csomag.

Szólj hozzá Te is!