Roppant sokáig lehet élni, ha mindennap almázol

NZsolt 2013.01.06. 09:14 Apple, Egyéb 1 db 654

Egy kedves történetről kaptunk hírt nemrég. A 107. születésnapját ünnepelte egy angol hölgy december 17-én. Mary Snelling azt állítja: Kevés zsíros étel, dohányzásmentes élet, és reggelenként egy alma segítette őt abban, hogy egészséges maradjon. „Mindig azt mondtam, hogy túl sokat dolgozom azért, hogy a pénzem csak úgy „füstbe menjen” – magyarázta a dohányzás iránti passzivitását Mary.

„Anyámmal rengeteget sétáltunk, talán ez is közrejátszhat az egészségben” –tette hozzá. A hölgy Norwichban született, két testvére volt, Kathleen, aki 1904-ben, illetve Edna, aki 1907-ben látta meg a napvilágot. Mary volt a középső testvér, ő 1905-ben született. Titkárnőként dolgozott iskola után, később a nowich-i bíróságon helyezkedett el.

Férje Burmában maláriát kapott, és 1949-ben meghalt. Az idős hölgy nem házasodott újra, gyerekei sem születtek, születésnapjára azonban nagy meglepetés érte: II. Erzsébettől, az angol királynőtől kapott születésnapi üdvözlőkártyát.  Egyetek ti is minden nap almát – a királynős köszöntést mondjuk nem garantálja, de a hosszú életet talán igen!

De nem csak almát kell enni, hanem azt is kell használni: ha Apple terméked van, akkor kevesebb bosszúság fog érni munka, játék vagy éppen kikapcsolódás közben. Tehát stresszcsökkentő hatása van.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoltan78 - 2013.01.10. 05:52

    Ez így igaz!! Amig más telefonom volt nagyon sokat idegeskedtem hogy nem jó meg ilyesmi de ez az i 4 meghozta az eredményt! Mióta ez van sokkal nyugodtabb felszabadultabb vagyok és tisztább szárazabb érzést nyujt a nehezebb napokon is!! :))))))))

Szólj hozzá Te is!