Megjelent a Pudding Monsters – a ZeptoLab legújabb játéka

Tian 2012.12.21. 21:52 Apple, Játékok 2 hozzászólás 1 099

A Cut the Rope sikerei besöprése után, az alkotók egy újabb projektbe vágták a fejszéjüket. A ZeptoLab csapata jobb ötletnek találta belevágni és megtervezni egy vadonatúj játékot és a megalkotásába fektetni idejüket és pénzüket, ahelyett hogy egy újabb bőrt húzzanak le a Cut the Rope-ról, ami véleményünk szerint is jó döntés volt. Így született meg a Pudding Monsters.

A játék szereplői puding alakú figurák, akiknek legfőbb küldetésük, hogy a hűtőben tartózkodó társaikat kiszabadítsák a fogságból, és megmentsék őket a ház tulajdonosától. Ezt úgy érhetik el, ha összefognak és egy hatalmas puding szörny formájában átveszik a hatalmat. Ehhez a mi segítségünk kell és a játékban a különböző helyszíneken nekünk kell őket összelökdösni.

A játékban a pudingokat úgy kell összecuppantanunk, hogy egyrészt ne essenek le a játékterületről, mert akkor véget ér a játék és kezdődhet elölről az egész, másrészt pedig úgy kell összeragadniuk, hogy a csillagokat is felszedjék, azaz a csillagok felett álljanak meg, mert csak úgy kapjuk meg ezeket, így figyelni kell a lépésekre is. Természetesen ha elsőre nem sikerül mindet összegyűjtenünk vagy elakadnánk a játék során akkor bármikor újrakezdhetjük.

Mindegyik figura más-más tulajdonsággal rendelkezik. A piros pudingok például csak csúszkálni tudnak a pályán összevissza, a zöld pudingok már zöld ragacsot is hagynak maguk után, amin a többi puding megragad, de vannak akik csak alszanak, így őket fel kell ébresztenünk mielőtt tovább siklanánk a pályán velük. A játékban jelenleg 75 pálya áll rendelkezésünkre és 3 különböző helyszín, az asztal, a ház és a város. A Pudding Monsters egy valóban addiktív játékra sikeredett, és 0,89 €-ért remek szórakozást nyújt mindenki számára.

[appext 569185650]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. Fpéter - 2012.12.21. 22:47

    Délután vettem meg nagyon jó játék :) cut the rope után végre egy hasonlóan jó játék

  2. DetoX - 2013.01.03. 23:48

    Nagyon jó és ötletes játék, de túl könnyű, 1 óra alatt végig lehet játszani.
    Remélem a későbbiekben nehezebb pályák lesznek :)

Szólj hozzá Te is!