Hamarosan: Az első televíziós interjú Tim Cook-kal

NZsolt 2012.12.04. 19:19 Apple, Steve Jobs, Tim Cook 3 hozzászólás 387

Az Apple jelenlegi vezérigazgatója eddig anélkül sétálgathatott az utcán, hogy azonnal felismerték volna – nem úgy, mint elődje, Steve Jobs, aki, ha csak kitette a lábát egy pillanatra, már rajongók hada támadta meg. Cook igyekezett minimálisra redukálni a közszereplést, legutóbb júniusban, egy konferencián beszélt nagyobb közönség előtt, így mindenképpen ígéretesnek hangzik az az interjú, melyet amerikai idő szerint december hatodikán este kilenc órakor (Budapesten ez dec. 7 hajnali 3:00- jelent) fog sugározni az NBC.

A „Rock Center with Brian Williams” show három részből fog állni, ebből az egyik lesz az az interjú, amit Williamsék a híres New York-i Grand Central pályaudvaron található Apple Store-ban rögzítettek a napokban. Cook inkognitóját mi sem jelzi jobban, hogy a tömött pályaudvaron kényelmesen végigsétálhatott a műsorvezetővel, senki sem fordított rá különösebb figyelmet.

Az sejthető, hogy a műsor változatos témákat vonultat majd fel, mert annyit elárultak, hogy az Apple nagyfőnöke mellett „A Hobbit” rendezője, Peter Jackson is kamerák elé állt. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy Cook miről fog beszélni, de mivel karácsony előtt vagyunk, és nemrég új iPhone, iPad és iMac is érkezett, valószínűleg érdekes kérdésekre kaphatunk majd választ.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

3 hozzászólás

  1. Blabla - 2012.12.04. 19:27

    Ő az aki a kék ingben van ? o_O XD telleg nem lehet felismerni őt en simán elmennék mellette az utcán :D az interjút majd rakjátok ki lécci :D

  2. Salalala - 2012.12.04. 20:09

    Nem Őt soha nem ismerném fel ha elmenne mellettem

  3. Marc - 2012.12.04. 21:02

    Pedig a kék inges csávó az

Szólj hozzá Te is!